Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kamaszok! Nektek havi szinten...

Kamaszok! Nektek havi szinten milyen kiadásaitok vannak?

Figyelt kérdés

Főként a 12-18 éves korosztály érdekel.

Hogy milyen kiadásaik vannak havi szinten, amit maguk fizetnek.

Pl. saját pénzből mit vesz?

Továbbá az érdekelne hogy mennyi pénzt kaptok otthon, és azt mire költitek?

2016. júl. 14. 12:54
 1/5 anonim válasza:
néha veszek sminktermékeket,diétás kajákat(diétázom jelenleg),ruhát,könyvet stb. :) és annyit kapok,amennyit kérek nincs zsebpénzem,de azért nem szoktam sokat kérni persze :)
2016. júl. 14. 12:59
 2/5 anonim válasza:
ja és 18/L
2016. júl. 14. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:

bérlet 3450 ft

telefonszámla 5-10 ezer

kaja (gyorsétterem, pizzarendelés, sulibüfé stb.) 20-25 ezer

60 ezret kapok havonta.

Ami megmarad azt félrerakom.

17/F

2016. júl. 14. 14:54
 4/5 anonim válasza:

Nálunk nincs olyan hogy havonta vagy hetente kapok valamennyi pénzt, de van zsebpénzem. Ünnepekre szoktam kapni, főleg nagyszülőktől, vagy ha lemegyek a boltba kapok visszajárót vagy anyukám ad a büfére pénzt és amit nem költök el, megtarthatom. Meg gyűjtögetem, nem költöm el mindet azonnal.

A zsebpénzemből sminkeket, körömlakkokat, nèha magazinokat, írószereket, pénztárcát, ékszereket meg ilyen apróságokat szoktam venni, de eddig majdnem az összes telefonomat én fizettem, kivéve az elsőt.

14/l

2016. júl. 15. 10:18
 5/5 anonim válasza:

étel+ táplálék kieg. kb 65k

kondibérlet 7k

buszbérlet 3,5k

2-3 havonta ruhát max 10k-ért.

Suli mellet dolgozom részmunka időben, de azt ételre költöm, többibe szüleim segítenek be...

2016. aug. 23. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!