Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kamaszok! Nektek mennyi...

Kamaszok! Nektek mennyi pénzetek van? És mire költitek el általában?

Figyelt kérdés

Vagy ha gyűjtötök akkor mire? És mire szerettek legjobban költeni? Nekem 84900 Ft-om van.:D

16/L

2013. aug. 1. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha megjön a fizetésem a nyári munkából akkor 60-80ezrem lesz, ami tényleg az én pénzem, és én dolgoztam meg érte. Lehet veszek rajta egy xboxot.
2013. aug. 1. 18:58
 2/9 anonim válasza:

Nekem 29 ezer forintom volt (szülinap pénzek), és nem kapok zsebpénzt. Utoljára karácsonykor kaptam pénzt. Abból elment 5e ruha foglalóra, 4e fürdőruhára, tehát most van 20 ezrem, úgy, hogy a szüleim sajna nem tudnak tamogatni. ebből még 15e ruha többi része, kell egy magassarkú, szülinapi ajándékok.... :D Jó, mi? :) De még lesz szülinapom, tehát valahogy elleszek...

De ruhákra, szórakozásra, és nyaralásra gyűjtök.

~18L

2013. aug. 1. 19:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja különben nekem is csak elméleti pénz még, mert majd csak 10-én utalják át (én is nyári munkán vagyok), de már nagyon várom.:D Ebből csak 7900 Ft az ami most ténylegesen az enyém, ezt én is szülinapokra meg ilyenekre kaptam. Igazából nem rég még 15000 volt, csak most bátrabban költekezek kicsit.:) Legjobban könyveket, cipőket és kutyás cuccokat (új pórázt, játékokat nekik, stb.) szeretek venni. Na meg persze ruhákat is.:D
2013. aug. 1. 20:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Most fejeztem be a munkát bruttó 430€

Általában "nagyobb" szabású terveket valósítok meg a fizetésemből ill a amit szülinapra névnapra kapok.Pl tavaly notebookot vettem.(mivel kolira kerültem és kellett a gép)Most valószínű h asztali gépbe fogom ölni a pénzt.2 éve pedig telefont vetem rajta.Nah meg előfizettem 1 újságra.

2013. aug. 1. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Fizuig van még 890 forintom (3-an vagyunk, én dolgozok csak), 1 kenyeret kell venni, annyi kaja van még otthon, amiből addíg kihúzzuk, ha megjön a fizetés a nagyrészét elutalom rögtön a házra, mert van még rá 800000 ft tartozásom, el is húzhatnál, de mindig sokkal többet utalok, így hamarabb letudom, remélem még idén.
2013. aug. 2. 11:59
 6/9 anonim ***** válasza:
21/f
2013. aug. 2. 12:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Én nekem annyi penzem van ami tenyleg az enyem amit maszekba meg tudok magamnak szerezni. Ez valtozó havi 2-5.000 ft. De ha kell valami akkor általába anyaek meg tudjak venni. Habar nem rögtön de fél éven belül. Bulizni nem járok csak ritkán, cigizni nem cigizek.

21/f

2013. aug. 3. 06:12
 8/9 Zolka99 válasza:

360.000 a bankba (szülinap, nyári munka stb)

Meg egy éve vettem 109 ezerér egy bicót meg 60-ér egy akváriumot.

Tényleg az én pénzem nem anyáméké meg semmi.

14/F

2013. aug. 3. 12:00
 9/9 anonim válasza:

Mivel van egy lovam, szinte minden pénzemet rá költöm, vagy valami lovaglócuccra, ha éppen az kell. (a bértartást nyilván nem én fizetem) ruhákra meg ilyenekre nem költök, csak nagyonnagyon ritkán. Anyám mindig le is b*sz érte, hogy a lovamnak minden felszerelése szép új, nekem meg szinte csak lovaglóruhám van xd.

14/L

2013. dec. 7. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!