Kamaszok! Ti jelenleg havi nettó mennyi pénzből tudnátok magatokat eltartani, ha úgy hozná az élet?
Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 15:40
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, attól is függ, itthon maradok-e a családommal, vagy teljes önállóságról beszélsz? Ha itthon maradok nem kell mást fizetnem, csak kaja, telefonszámla, ilyesmik, akkor szerintem minimális összeg is elég lenne, gondolok itt olyan 20000 forintra, de azzal ugye nem én tartom el magam teljesen. Szóval ha teljesen önállóan élnék, szerintem kéne 60-70 ezer forint, hogy megéljek, fizessek albérletet, számlákat, meg kaja.
3/6 anonim válasza:
Havi cigi: 20 ezer
Telefonszámla: 7 ezer (fix díjcsomag)
Internet, tévé: 3 ezer
Kaja: 40 ezer
Albérlet: alsó hangon 30 ezer
Rezsi: 20-40 ezer
Tisztálkodó szerek, tisztítószerek, mosópor, öblítő: 10 ezer
Bérlet: 4 ezer (tanulok még)
Ruházkodás, nasi, felmerülő költségek (pl. gyógyszer): 15 ezer
Összesen: alsó hangon 160 ezer
4/6 anonim válasza:
olyan 120000-ből...
budapesti albérlet 50000
rezsi 25000
kaja 20000 (nagyon keveset eszek amúgy is)
bérlet 4000
ruha 5000 általában turizok
kozmetikum,tisztítószer 5000
tv, internet 7000
mobil 3000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!