Szerintetek mit és hol hibáztam el? Mások is jobban szeretik a gyermeküket a párjuknál? Hogyan javíthatok az életünkön? Jogosan csaltam meg?
Sokat dolgoztam. A családommal csak a szombatokat töltöttem együtt. Azonkívül minden nap este 10 felé értem haza. 50 ezret adtam haza rezsire.
Párom nem mindig főzött, nem látta el jól a háztartást, nem fektette le időbe a gyermekeket.
Egyre jobban zavart a párom első házasságából született neveletlen fiam, akit néha-néha meg is kellett csapjak.
Párommal 8 éve vagyunk együtt és van egy gyönyörű 6 éves lányunk akit imádok.
Párom terhes volt. Sajnos nem tudtam vele együtt élvezni a gyermekvárást, mert attól tartottam, hogy párom megcsal.
Megszületett a második kislányunk, aki szerencsére kiköpött én, de az életem romokban áll.
Ahogy megszületett a kislány, párom 2 x 2 hónapra szichiátriára került gyermekágyi szichózissal. Anyósom kizárt a lakásából, elvesztettem a munkahelyemet. Anyámhoz költöztem és megcsaltam a páromat.
Anyósom lett azóta a gyermekek gyámja. 1 éves a lányom és eddig alig láthattam, nem nevelhettem.
Jelenleg kibékültem a párommal, de még telefonon tartom a kapcsolatot azzal a hölggyel, akivel megcsaltam. Szeretnénk mi nevelni a gyermekeinket, de jelenleg anyósom úgy megkeverte a sza&rt, hogy büntető eljárás folyik ellenem, mert bántottam a nevelt fiamat és párom ellen is, mert nem védte meg és egy csomó hazugság, amit anyósomék találtak ki.
1. a párod fiához semmi közöd. ha az én gyerekemet egy idegen ütné meg, kikaparnám a szemété és utána fel is jelenteném
2. valszeg a párod azért /is/ borult ki, mert 9 hónapig tukmáltad azzal, hogy a baba nem az övé...
ha a párod ezek után hajlandó volt kibékülni veled, akkor nagyon gyorsan változz meg és legyél sokkal jobb ember, mint most és becsüld meg, amid van
Köszönöm, hogy válaszolsz.
Sajnos azokat a hozzászólásokat nem tudtam elolvasni törlés előtt.
12 éves a nevelt fiam.
Páromra soha nem emeltem kezet.
50 ezret adtam haza. 80 ezerből nem is tudtam volna többet sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!