Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szexuális élet terhesség alatt?

Szexuális élet terhesség alatt?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt a párommal. Jelenleg a szexuális életünk nagyon jó, szinte minden nap szexelünk, és ez így mind a kettőnknek jó. Gondolkoztunk a gyerekvállaláson is, de a ma a kollégám elpanaszolta, hogy hetek óta nem nyúlhat a várandós feleségéhez, mert elutasítja őt.

Ez általános dolog?

Félek, hogy az én párom is elutasít engem.

Tudom, hogy ez hülyén hangzik, de ha ez ezzel jár, akkor nem vagyok kész egy gyerekre.

2012. aug. 15. 15:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ez nálam alakult ki elsö trimeszterbe nem szerettem volna a dolgot ma töltöttem be a 13 hetet pénteken UH ha minden oké akkor továbbá nem ellenzem a dolgot
2012. aug. 15. 15:21
 2/14 anonim ***** válasza:
77%

Hát, ha tényleg így érzed, akkor fejben még nem vagy kész gyerekre. De amikor a párod várandós lesz a saját gyereketekkel, egy csomó minden átértékelődik.

Az, hogy elutasít nem jelenti, hogy nem szeret és azt sem jelenti, hogy másképp nem képes kielégíteni.

A gyerekvállalás áldozatokkal jár mindkét fél részéről, és ha megvan köztetek az összhang, akkor bármit képesek vagytok megoldani.

Ja, és valaki meg terhesen lesz a legnagyobb szexistennő a hormonok miatt, ez se felejtsd el. :)

2012. aug. 15. 15:21
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Embere válogatja. Van olyn nő, aki kívánja ilyenkor a szexet, van aki nem. Van olyan is hogy veszélyeztetettség miatt nem lehet szexelni. És létezik olyan is, hogy orális szex, ez bármelyik fenti példa esetén kivitelezhető.

Mi a 36. hétig szexeltünk, addig engedte a dokik, de korántsem minden nap, kb egy héten 1x.

2012. aug. 15. 15:22
 4/14 anonim ***** válasza:
nő válogatja! van amelyik jobban kívánja és van aki meg semennyire. én pl. az első trimeszterben nem nagyon akartam, mert sokat voltam rosszul és emiatt semmihez sem volt hangulatom, a 2. trimeszterben meg amikor jobban lettem le se akartam szállni a páromról :)
2012. aug. 15. 15:26
 5/14 anonim ***** válasza:
Én kívánnám,de mivel veszélyeztetett terhes vagyok szóba sem hozom már,mert férjem úgysem menne bele. Inkább segítek mindkettőnkön... :)
2012. aug. 15. 15:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
De még az is lehet, hogy te nem fogod kívánni a párodat terhesen, nem akarlak elkeseríteni.
2012. aug. 15. 15:27
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem a libidom nullara csökkent pedig terhesseg elött minden nap kivantam a szexet. Nagyjabol maga a szex istene se tudna most agybavinni, ez van...
2012. aug. 15. 15:28
 8/14 anonim ***** válasza:

szia!

én az első trimeszter végén járok. sokan mondták, hogy nem lesz hozzá hangulatom, kedvem. hát ahhoz képest :)

szóval minden nőnél máshogy jön ki.

2012. aug. 15. 15:31
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, szóval elég változó.

Pár hónapig fogazásgátlót szedett, akkor egyáltalán nem volt kedve, pokoli időszak volt:(

Attól nem félek, hogy nem fogom kívánni, mert sok mindenen keresztül mentünk már együtt, és soha nem volt olyan, hogy ne tetszett volna.

2012. aug. 15. 15:44
 10/14 anonim ***** válasza:

4es vagyok

nem feltétlen nem fog neked tetszeni, lehet hogy idővel majd a nagy pocakja miatt nem fogod akarni a szexet, mert félteni fogod benn a kis csöppséget :) elég sok apa félti a babát a pocakban és amiatt nem akarja a szexet, és nem azért mert nem kívánja a másikat :)

2012. aug. 15. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!