Szexuális élet terhesség alatt?
7 éve vagyunk együtt a párommal. Jelenleg a szexuális életünk nagyon jó, szinte minden nap szexelünk, és ez így mind a kettőnknek jó. Gondolkoztunk a gyerekvállaláson is, de a ma a kollégám elpanaszolta, hogy hetek óta nem nyúlhat a várandós feleségéhez, mert elutasítja őt.
Ez általános dolog?
Félek, hogy az én párom is elutasít engem.
Tudom, hogy ez hülyén hangzik, de ha ez ezzel jár, akkor nem vagyok kész egy gyerekre.
Hát, ha tényleg így érzed, akkor fejben még nem vagy kész gyerekre. De amikor a párod várandós lesz a saját gyereketekkel, egy csomó minden átértékelődik.
Az, hogy elutasít nem jelenti, hogy nem szeret és azt sem jelenti, hogy másképp nem képes kielégíteni.
A gyerekvállalás áldozatokkal jár mindkét fél részéről, és ha megvan köztetek az összhang, akkor bármit képesek vagytok megoldani.
Ja, és valaki meg terhesen lesz a legnagyobb szexistennő a hormonok miatt, ez se felejtsd el. :)
Embere válogatja. Van olyn nő, aki kívánja ilyenkor a szexet, van aki nem. Van olyan is hogy veszélyeztetettség miatt nem lehet szexelni. És létezik olyan is, hogy orális szex, ez bármelyik fenti példa esetén kivitelezhető.
Mi a 36. hétig szexeltünk, addig engedte a dokik, de korántsem minden nap, kb egy héten 1x.
szia!
én az első trimeszter végén járok. sokan mondták, hogy nem lesz hozzá hangulatom, kedvem. hát ahhoz képest :)
szóval minden nőnél máshogy jön ki.
Köszönöm a válaszokat, szóval elég változó.
Pár hónapig fogazásgátlót szedett, akkor egyáltalán nem volt kedve, pokoli időszak volt:(
Attól nem félek, hogy nem fogom kívánni, mert sok mindenen keresztül mentünk már együtt, és soha nem volt olyan, hogy ne tetszett volna.
4es vagyok
nem feltétlen nem fog neked tetszeni, lehet hogy idővel majd a nagy pocakja miatt nem fogod akarni a szexet, mert félteni fogod benn a kis csöppséget :) elég sok apa félti a babát a pocakban és amiatt nem akarja a szexet, és nem azért mert nem kívánja a másikat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!