Honnan lehet ennyi pénze?
Szoktam látni az edzőteremben egy húsz évesnél nem sokkal idősebb (talán fiatalabb srácot).Ott ugye van lent medence is,szauna,fitness centrum ez a hely,és akárhányszor (szinte minden nap) látom mindig amikor fizet vagy feltölt a számlájára huszon-harmincezreket örökké nagy címletekkel fizet.Mikor kifizeti a számláját néha 10.000-esből nem kér vissza mikor 7.000-8.000 a sara,meg ilyenek.Lecsíp egy bankót a köteg tetejéről,zsebreteszi,iszik vagy eszik valamit és elmegy.Nem értem ezeket.Amit hallottam róla hogy a nevelőszülei nagyon isznak,nem tudom mi ez...
Állítólag magának a családnak nincs pénze,tehát szülőktől szerintem nem kaphatja.
Többségben ilyenkor roma származású ember jut az emberek eszébe,éppen ezért megemlíteném hogy nem az,ezért is furcsállom még jobban (nem rossz irányú megjegyzés)
Lehet hogy piszkos az illető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!