Egyetemre járok, most vagyok első éves. Van egy srác, aki Mercedesszel jár, Apple notebook, IPhone 5, amerikai nyaralás, olasz utak, nem pesti, de természeten nem koliban, egy elég nívós lakóparkban lakik jelenleg.... Én nem is értem, ha a szülők is fizetik, honnan van még a szüleiknek is ennyi pénze? Gondolom magukra is költenek, de szerintem ez is rengeteg...
Nem hallottál még milliomos, milliárdos emberekről? Elég sok ilyen van.
2013. jan. 1. 07:04
2/11 anonim válasza:
Magyarországon a hatalmas nyomor mellett a fényűző gazdagság is jelen van.
2013. jan. 1. 07:18
3/11 anonim válasza:
Így van a szegénység és meggazdagodás ugyanannak az éremnek a két oldala. Vannak nyomorgók és milliárdosok. Középréteg sehol.
2013. jan. 1. 07:44
4/11 anonim válasza:
Ez természetes. Ahhoz, hogy egyeseknek minden meglegyen amit csak akar, sok embernek szegénységben, nyomorban kell élni. Ha egyetemre jársz, legalább a rendszer alapelveit ismerd meg.
2013. jan. 1. 08:13
5/11 anonim válasza:
Pl Az IBS-re Budapesten csak hasonlo diakok jarnak, van akit sofor visz a limoval a suliba, a masik meg Porscheval jar. Egyebkent rengeteg nagyon gazdag ember van MO-n.
2013. jan. 1. 08:22
6/11 anonim válasza:
Hát az IBS-re amúgy is csak az kerül be, akinek van pénze rengeteg, nem tudom miét meglepő, hogy másra is van pénzük..
Az én családomnak is sok pénze van, mindig is sok volt, és ha a srác nem vág fel vele, akkor nem értem mi ezzel a probléma. Az meg, hogy drága de jó minőségű holmikat vásárol még nem felvágás. Más pénztárcájában turkálni meg nem illik, akkor sem, ha az a pénztárca jóval vastagabb, mint a tiétek, nem tudom mondták-e már ezt nektek..
2013. jan. 1. 12:17
7/11 anonim válasza:
Tipikus proli szokás mások gazdagságán szörnyülködni.
2013. jan. 1. 12:51
8/11 anonim válasza:
Nyilván milliomos szülők gyermeke. És nincs ezen semmi megvetni való, ha milliomos lennél nyilván te is mindent megadnál a gyerekednek.
2013. jan. 1. 18:08
9/11 anonim válasza:
" Vannak
nyomorgók és milliárdosok.
Középréteg sehol."
Én se milliardost se nyomorgót nem látok magam körül soha. (Leszamitva a hajlektalanokat itt-ott).
Bőven van a kettő között, sőt, ott vagyunk a legtöbben.
2015. máj. 24. 21:26
10/11 anonim válasza:
9: Miért, ránézésre meg lehet szerinted ezt mondani valakiről? Melyik országban élsz, én Magyarországról beszélek.
Majdnem az összes állami alkalmazott és családtagjaik a nyomorgó kategóriába tartoznak. A regisztrált munkanélküliek és a szociális ellátásból már kiesettek szintén.
Mikor olvastál legutóbb szegénységi statisztikát?
Magyarországon az emberek 33%-a mondta, hogy tavaly volt olyan, hogy nem volt pénze ennivalóra.
A lakhatási szegénység és dolgozói szegénység pedig 5 millió embert érint.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!