Mióta van egy 20 éves gyereknek pénze pl 1098-as ducatira?
Kapta, esetleg a pénzt kapta rá, örökségről is lehet szó
Nem olyan nagy durranás csak ne legyen hozzá nagy arca, másképp hamar fejre áll
20/F
Gondolom nem kapálnak a szülei,hanem ki vannak tömve ZSvel.nekem 30 éves koromra tellett egy hayabusára meg egy BMWre.én megkerestem az árát,mert a szüleim nem (voltak)pénzesek.ez van.neki szerencséje van,de a nagy többségnek nem.
Am sok lóvés gyereket ismertem akik sportkocsit-sportmotort kaptak fiatalon a szüleiktől.nem mind élte túl.sajnos észt hozzá nem tudtak adni a szülők.
Jahhh még annyit:akinek meg kell dolgozni mindenért ált jobban becsül mindent,mint az akinek az ölébe pottyan.(és talán értékesebb ember is lesz)
ma 19:57
clk fost már olcsón is kapni
tegnap 23:45
Na most találtad el mert én nem tennék a gyerekem alá több dologból sem,pl én ha gazdag lennék nekem nem kéne luxus villa,meg luxus autó,nekem egy hétköznapi kis fajin autó kéne,lehet az akár skoda roomster,vagy renault megane,vagy akármi más,motor-ból sem kéne új,pl amit most vettem egy 2001-es honda cbr600f4FS régi nagy álmom volt,és tökéletesen elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!