Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mióta van egy 20 éves gyerekne...

Mióta van egy 20 éves gyereknek pénze pl 1098-as ducatira?

Figyelt kérdés
úgy láttam a lapján hogy bmw 1000s-el mintha versenyezne de nem biztos
2012. szept. 13. 19:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne?
2012. szept. 13. 19:46
 2/18 anonim ***** válasza:

Kapta, esetleg a pénzt kapta rá, örökségről is lehet szó

Nem olyan nagy durranás csak ne legyen hozzá nagy arca, másképp hamar fejre áll

20/F

2012. szept. 13. 19:47
 3/18 anonim ***** válasza:
49%
Én 20. születésnapomra egy clk mercit kaptam. Most rám is irigy vagy? Az ilyen emberekre kíváncsi lennék akkor, mikor meglátnak egy kb. 20-30 milliós luxusautót, benne egy ugyanilyen korú srácot. Felírod a rendszámát és elmész felgyújtani a házát vagy mi?
2012. szept. 13. 19:57
 4/18 TOMAtm ***** válasza:
100%

Gondolom nem kapálnak a szülei,hanem ki vannak tömve ZSvel.nekem 30 éves koromra tellett egy hayabusára meg egy BMWre.én megkerestem az árát,mert a szüleim nem (voltak)pénzesek.ez van.neki szerencséje van,de a nagy többségnek nem.

Am sok lóvés gyereket ismertem akik sportkocsit-sportmotort kaptak fiatalon a szüleiktől.nem mind élte túl.sajnos észt hozzá nem tudtak adni a szülők.

Jahhh még annyit:akinek meg kell dolgozni mindenért ált jobban becsül mindent,mint az akinek az ölébe pottyan.(és talán értékesebb ember is lesz)

2012. szept. 13. 20:09
 5/18 anonim ***** válasza:
apucitól
2012. szept. 13. 22:05
 6/18 A kérdező kommentje:
nekem most van a negyedik motorom,de mindet a saját keresetemből vettem,az első motorom 20 évesen egy 91-es suzuki gs500 volt 450EFt álmodni se nagyon mertem ilyen gépezetekről,most 29 vagyok,de az biztos lehet nem voltak ujjak a gépeim de nagyon is megbecsültem ket mert meg dolgoztam értük,engem inkább az idegesít hogy életükben nem dolgoznak sokan és alájuk vágják a legdrágább cuccokat.
2012. szept. 13. 22:30
 7/18 A kérdező kommentje:

ma 19:57

clk fost már olcsón is kapni

2012. szept. 13. 22:32
 8/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha te gazdag lennél, talán nem vágnál csak úgy a gyereked alá egy ilyen drága, komoly gépet? Aztán más meg a te gyerekedre irigykedne, ilyen a világ, ezt el kell fogadnod. De tudom, hogy ez az ország hibája, ha nem 90-100 ezer lenne az átlagkereset, nem lenne ekkora irigykedés magyarországon.
2012. szept. 13. 23:45
 9/18 anonim ***** válasza:
Nálunk középsuliban a legbunkóbb, legnagyképűbb már 14 évesen egy több milliós KTM krosszmotorral járt iskolába. Miután letette a jogsit kapott egy 15 milliós E60-as 5-ös BMW-t és a barátnőjének egy külön, méregdrága albérletet fizetett a szülei pénzéből. Közben egy zacskó kutyaszart nem érdemelt volna meg, olyan dolgokat csinált és olyan ember volt.
2012. szept. 14. 10:58
 10/18 A kérdező kommentje:

tegnap 23:45

Na most találtad el mert én nem tennék a gyerekem alá több dologból sem,pl én ha gazdag lennék nekem nem kéne luxus villa,meg luxus autó,nekem egy hétköznapi kis fajin autó kéne,lehet az akár skoda roomster,vagy renault megane,vagy akármi más,motor-ból sem kéne új,pl amit most vettem egy 2001-es honda cbr600f4FS régi nagy álmom volt,és tökéletesen elég

2012. szept. 14. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!