15 éves gyereknek milyen gyorsasági/sportmotort ajánlanak 300 ezer alatt?
Figyelt kérdés
Helló!Milyen gyorsasági/sport motort ajánlanak kismotoros jogsira(ami még nincs meg)??Nekem az Aprilia rs50 tetszik mit gondolnak róla?
Műszakilag mennyire jó?Mennyit eszik 100 on?
Vannak e gyakori problémák?A segítséget előre is köszönöm!
2011. szept. 14. 18:31
1/9 anonim válasza:
használt hayabusa 50 es papírokkal:)
komolyan: nézd meg a sportmotor.hu-n vagy iylenken ott egy csomó ember ír véleményeket róla ,bár én is jót hallottam róla
2/9 anonim válasza:
yamaha tzr 50 2004es évjárattól.;) Rs is jó, de abból nagyon sok van, meg nem is olyan szép, beleértve az új 50es rs-eket is.
3/9 anonim válasza:
[link] itt is van a legelső;)
6/9 anonim válasza:
Tartsd be a lépcsőfokokat vazze, Simson, Mz utána valami komolyabb nagy, inkább arra költsd a pénzed mintegy egy ciripelő szar 50-esre amit 3 év múlva látni se akarsz mert lesz nagymotor jogsid.
7/9 anonim válasza:
15 évesen hová akarsz te gyorsulni?Am ajánlok neked és kb 100 ftból meg is úszod. a varázs szó TRICIKLI!!
8/9 anonim válasza:
utolsó!
a gyorsulási egy fajta:O
nem jelenti azt hogy 350-ennel tud menni a moci,bár neked magyarázhatom...
9/9 anonim válasza:
Apriliát ne,én utálom... Inkább Yamaha TZR, az valami, de én inkább régi mocikat szeretek, 100 ezerért már kapsz Puch Cobrát, az kivisz a világból, 100-at is tud, és úgy 3-4 litertől a csillagos égig bármennyit fogyaszthat. (Állapottól, és tuningtól függ.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!