Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mióta van egy 20 éves gyerekne...

Mióta van egy 20 éves gyereknek pénze pl 1098-as ducatira?

Figyelt kérdés
úgy láttam a lapján hogy bmw 1000s-el mintha versenyezne de nem biztos
2012. szept. 13. 19:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Na látod az te vagy. Másnak ha van pénze, az meg vesz a gyerekének ilyen dolgokat, minden ember más. Én is ha gazdag lennék és lenne gyerekem simán vennék neki akár BMW X6-ot is 18. születésnapjára. Mert ha gazdag vagyok akkor megtehetem, plusz nem féltem a gyerekem, mert tudom, hogy egy nagy és biztonságos autóban ül. A "CLK fos", meg ha neked egy 3 és fél milliós autó fos, akkor oké! :) Ez is azt bizonyítja, hogy minden ember más. Egyébként még csak 22 éves vagyok, de úgy gondolkozom, hogyha én baromi gazdag lennék, akkor simán vennék Mercedes GL 500-at, Bentley Continental GT-t, Aston Martin cabrio-t. És mellé még ezen felül vennék egy tök átlagos autót, mondjuk egy KIA Optima-t. Hogy azért ne mindenfelé olyan drága autókkal menjek, mert ez mégiscsak magyarország és itt az emberek már azért gyűlölnek valakit, mert ilyen autóban ül és irigyek, plusz ő a köcsög gazdag, a roh@dék, a tetűláda, meg minden egyéb. Na nekem ez nem hiányozna csak azért mert elmennék mondjuk iskolába, kondiba, stb.
2012. szept. 14. 17:48
 12/18 anonim ***** válasza:
A jelenlegi autóm miatt is megkaptam a jelzőket az iskolában, szóval mi lenne akkor ha BMW X6-al mennék, teszem azt.. Kb. faforgács kerülne a kajámba, szeg a gumimba, rajzszög a seggem alá.
2012. szept. 14. 17:52
 13/18 anonim ***** válasza:

29 évesen nem azon kellene gondolkodnod, hogy másnak milye van.

Engem speciel sosem érdekelt, hogy milye van a másik embernek és miből telt neki rá. ( Pénz, telefon, kocsi, motor stb )

2012. szept. 14. 20:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Nah jah, ez meg a másik. Hiszen írod, hogy 2001-es honda cbr600f4FS volt a régi álmod, végre megvan örülsz meg minden. De mégis azon idegeskedsz, hogy a 20 éves csávónak akit láttál Ducati 1098-ra tellett. Így kicsit ellentmondásba kerülsz saját magaddal. Na mindegy.
2012. szept. 14. 23:01
 15/18 A kérdező kommentje:

ma 17:48

ma 17:52

ma 20:00

ma 23:01

Feltételezem ti mégfiatalok vagytok,tipikus a legtöbb fiatalnak tisztelet a kivételnek mindíg a luxus körül jár az agya mert azt hiszik ettől lesznek valakik,és igen a legtöbb gazdag csaló,majd akkor gondoljátok meg mikor meg kapjátok a nem létező nyugdíjatokat mert amit dolgozik az ember és befizet azt lopják el,de nektek ezt hiába mondom ti luxusról álmodoztok,mert az menő

2012. szept. 15. 00:05
 16/18 anonim ***** válasza:
Rendben, de akkor miért foglalkoztat, hogy egy 20 éves fiatalnak mióta van pénze egy ilyen motorra? Van és kész, ha szüleitől kapta, akkor szüleitől kapta. Ha gazdag, akkor gazdag. Örülj, hogy neked meg van egy Hondád ami a régi álmod volt és kész! Nagyon jó motor az is, használd egészséggel! Én is rengeteg fiatalt látok nagyon drága vadiúj luxusautóban, nagyon szarul is érzem magam emiatt, de jegelem is ezt magamban és tovább tudok lépni, nem írok ki erről kérdést. Luxusra meg szerintem minden ember vágyik, csak esetleg még magának sem vallja be. De titkon mindenki azon van, hogy minél jobb életet biztosítson magának és a családjának. De megértelek, csak akkor ne én és a másik válaszoló legyünk a rosszak.
2012. szept. 15. 00:23
 17/18 anonim ***** válasza:

A 20:00 órás vagyok.

Nem igazán értem a mondataid. Akkor átfogalmazom: 29 évesen te tényleg azon agyalsz, hogy a másiknak milye van?

Gondolom a szomszédot is éjt s nappal figyeled, hogy mikor vesz mit meg ilyesmi.

Nekem egy kisebbségi komplexusokkal küzdő embernek tűnsz!

Mert szerintem 29 éves korra már inkább már a családon meg ilyesmin kellene törni a fejed nem azon, hogy xy milyen anyagi helyzetben van. Mint írtam engem sosem érdekelt más miből, honnan veszi és mit.

Nekem oly mindegy, hogy ki mivel hány évesen merre s hovatovább megy. A magam dolgával törődöm és saját boldogulásom keresem. Javaslom te is tedd azt!

2012. szept. 15. 01:09
 18/18 A kérdező kommentje:
Ja igen családdal kéne törődni,de én még nem érzem ezeket a dolgokat 29 évesen,valahogy 29 évesnek sem érzem magam,és igen van némi kissebségi komplexusom,de mindegy is
2012. szept. 15. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!