Hogy lehet egy 21 eves sracnak ennyi penze?
Figyelt kérdés
Van egy srac ismerosom egy altalanosba jartam vele es olyan szinten van tele penzel hogy brutalis...mibol? Csaladi haterre tuti nincs o segiti a csaladjat! Van egy ferrari 458-a egy mercedes slr egy bentley a legujabb egy mercedes s coupe ami szinten a legujabb! Es ma posztolta ki facebookra hogy a kovetkezo : es egy lamborghini aventador... nem vagyok irigy csak nem ertem hogy lehet 21 evesen valakinek ennyi penze ja es akkor maldiv szigetek new york bora bora ilyen helyekre jar minden honapba... megnyerte a lottot vagy mi mas lehetoseg van meg? Mellesleg jo ember segit a raszoruloknak azt tudom meg regen is olyan volt hogy inkabb masnak adta az uzsonajat ha ehesek voltak....2015. aug. 8. 03:30
1/20 A kérdező kommentje:
Elnezest a kategoriaert elneztem...
2015. aug. 8. 03:30
2/20 A kérdező kommentje:
Akkor balatonon van egy eleg nagy luxus haza budapesten is egy haza meg egy lakasa ugy tudom...
2015. aug. 8. 03:31
3/20 anonim válasza:
drogkereskedő, embercsempész, maffiózó vagy fideszes (bár az utóbbi kettő kb. ugyanazt jelenti)
4/20 A kérdező kommentje:
De 21 eves korara? Legyen maffiozo vagy barmi de akkor mondjuk 35-40 evesen legyen ennyi penze azert ez durva... 94es szuletesu a srac mint en...
2015. aug. 8. 03:35
5/20 anonim válasza:
Emberkereskedő, strici, drogdealer, adócsaló/sikkasztó/, politikus rokona van, hacker. Ezt fizikai lehetetlenség összeszedni becsületes módon manapság.
6/20 anonim válasza:
Természetesen sokat dolgozott, így jött össze neki ennyi pénz...
7/20 anonim válasza:
Min csodálkoztok? Hisz megmondta a kormány 47 ezer forintból jól meg lehet élni Magyarországon.
9/20 anonim válasza:
Egyébként láttad is ezeket a dolgokat, vagy csak a FB-ra posztolgatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!