Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy 21 eves sracnak...

Hogy lehet egy 21 eves sracnak ennyi penze?

Figyelt kérdés
Van egy srac ismerosom egy altalanosba jartam vele es olyan szinten van tele penzel hogy brutalis...mibol? Csaladi haterre tuti nincs o segiti a csaladjat! Van egy ferrari 458-a egy mercedes slr egy bentley a legujabb egy mercedes s coupe ami szinten a legujabb! Es ma posztolta ki facebookra hogy a kovetkezo : es egy lamborghini aventador... nem vagyok irigy csak nem ertem hogy lehet 21 evesen valakinek ennyi penze ja es akkor maldiv szigetek new york bora bora ilyen helyekre jar minden honapba... megnyerte a lottot vagy mi mas lehetoseg van meg? Mellesleg jo ember segit a raszoruloknak azt tudom meg regen is olyan volt hogy inkabb masnak adta az uzsonajat ha ehesek voltak....
2015. aug. 8. 03:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
kérdező: 40 évet nem éri +, ki nyirják!
2015. aug. 8. 09:12
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Ömlik a szenny belőletek komolyan.

Persze nyilván lop,csal,hazudik,embert öl,maffiózó,zsideszes,várjatok kimaradt cigi csempészés,de tovább megyek kokaint mért nem írjátok,sőt még jobbat mondok bérgyilkos,naaaa?

Komolyan nagy az isten állatkertje,csak a kerítés kicsi hozzá.

Lehet hajtott tepert,érte amíg ti aludtatok addig ő dolgozott,amíg ti elvoltatok ő ment ment.

Lehet van egy jó cége,programozó,vagy elemző,vagy ilyesmi.

Ha ismered kérdező miért nem beszélgetsz el vele.

Összehozhatnál egy ilyen emberrel,elbeszélgetnék vele,szeretem a sikeres emberek történeteit hallgatni,mindig ekkor fejlődtem sokat,pl csajozásban ismerkedésben is pár emberrel beszéltem és segítettek,azóta megy.

2015. aug. 8. 09:25
 13/20 anonim ***** válasza:
82%

Utolsó: jól kereső, IT-s vagyok, nem is a legalacsonyabb szinten, belelátok egy kicsit abba, hogy mit lehet megkeresni...

Csak a felsorolt kocsi park így első blikkre van vagy 100 millió forint, a srác 21 éves, tehát 3 éve dolgozik mondjuk, ha feltételezzük, hogy az érettségit azért megcsinálta. Tehát évi kb 30 millát keresett, ami testvérek között is havi nettó 2.5 millió... barátom, ennyit nem nagyon keresnek az országban programozók, meg elemzők sem, meg úgy senki sem, főleg nem 3 év munka tapasztalattal, vélhetően diploma nélkül...

Ez a pénz már felső vezetők között sem mindennapos, és ugye az embert ritkán nevezik ki egy multinál főnöknek érettségivel és 3 év tapasztalattal. (és akkor csak a kocsikról beszéltem, még nem evett, nem aludt, nem utazott, és meg sem tankolta a verdákat).

2015. aug. 8. 10:53
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

#13 Ezen az oldalon miért gondolkodok mindenki alkalmazotti létben? Nem csak alkalmazottként lehet pénzt keresni!

ad2, alkalmazottként mindig alul leszel fizetve, mer ki kell termelned a saját fizetésed, a profitot a cég részére és a járulékokat amit a cég befizet utánad. Cégnek meg elsődleges a nyereség és nem az, hogy te mennyit viszel haza!

2015. aug. 8. 11:34
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

kérdező:

"Van egy srac ismerosom egy altalanosba jartam vele"

Miért nem mész oda hozzá, és kérdezed meg, hogy miből telik ilyenre???

2015. aug. 8. 11:35
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

szerintem drogcsempészetből sem lehet ennyit keresni kicsiben, nagyban pedig már rég elkapták volna.

nyert a lottón, ez simán elképzelhető. vagy bármelyik szerencsejátékon, esetleg netes pókeren.

de ennél mesebelibb dolgokat is el tudok képzelni, hallani nagy ritkán tündérmeséket. igaz nem mindennapos, de miért ne történhetne meg?

pl. nagyszülői ház poros padlásán talál egy 50 éve ott pihenő világháborús akármit, amiből olyan vagyonra tesz szert, hogy egész életében él, mint hal a vízben.

de találtak már így, véletlenül, egy elfeledett Stradivary hegedűt, ami annyit ér, hogy egy átlagember azt fel sem tudja fogni. Megtörténhet, nem?

és nem egyszer volt becsomagolva, szintén több évtizede porosodva százmilliókat érő műkincs, festmény is, amiről a gazdája azt hiszi, csak egy dédnagymamai örökség, közben meg 50 éve nem tudja a világ, hova lett, és nagyon sokat ér.

a srác örökölhetett olyas valakitől is, akit te nem ismersz. amikor ismerted, szegény volt, tehát emlékeid szerint a családja nem segíthetett. de lehet volt egy nagyon sóher nagymama, vagy nagybácsi, aki örökös nélkül halt meg, így mégiscsak a családtól jött a pénz. rengeteg ilyen idős ember van, aki sopánkodik, hogy milyen szegény, aztán több tízmilliós örökség marad halála után.

lásd Csala Zsuzsát. remélem nem keverem össze senkivel.

végigturnézta az egész médiát azzal, hogy szinte kenyérre sincs pénze, aztán ott a 100 milliós Duna-parti ház, és az egyebek.

de a sírba nem viheti magával.

a sráccal is ez történhetett.

de egy jómódú, idős ember, akinek nincs gyereke, mert sosem született, vagy mert idő előtt meghalt - eltartási szerződést köthetett a sráccal. lehetett ez egy szomszéd, egy ügyfél, egy vendég - bárki, aki idős korára egy kis törődésért cserébe felajánlotta mindenét.

ismerősi körben egy fiatal pár így jutott teljesen ingyen egy nagyon jó környéken lévő családi házhoz. nem a fiatal pár, hanem a fiú anyukája kötött eltartási szerződést egy nénivel, igaz, éveken át gondozta is. amikor a néni meghalt, a ház az övék lett.

2015. aug. 8. 11:48
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

#14-es: nem gondolkozom alkalmazotti részben, ugyanezt végigfuttathatjuk vállalkozásra is.

Egy vállalkozáshoz 2 dolog kell:

- ötet

- tőke

Amennyiben tőkéje volt 21 évesen, akkor visszatérünk az eredeti felálláshoz, hogy igenis valakinek a valakije, egy évi évi 50%-os tőkearányos megtérülésű vállalkozás (abban ugye megegyezhetünk, hogy ez már kiemelkedően jó ötlet) esetén 60 milla kezdő tőkével kellett volna rendelkeznie, hogy a 3 kocsit megvásárolja...

Amennyiben a srácnak valami zseniális ötlete volt, és ő az új facebook feltalálója, akkor nem szóltam, bár halkan jegyzem, hogy arról azért hallottunk volna :P

Marad az, hogy a szellemi tőkéjét kamatoztatja, az viszont az alkalmazotti lét pepitában, valamivel jobb fizetéssel, de nehéz elképzelni, hogy 21 évesen egy érettségivel a zsebében nagymenő jogi, üzleti vagy mondjuk SAP tanácsadóvá avanzsált és keres havi 2-3 millát...

Persze még jön az, hogy hitelből vette a cuccokat, de ugye aki valaha is próbált hitelt felvenni az tudja, hogy 100 millányi hitel mellé kérnek fedezetet bőven, és ha ezzel rendelkezett, akkor megint a valaki valakije kérdésnél tartunk...

2015. aug. 8. 11:57
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell hozzá ötlet, csak éles látás és ki kell tudni szolgálni az üres célpiacot termékkel amire vevő. Terméket se kell legyártani, mert külföldön kb minden le van gyártva és be lehet hozni az országba. Indulási tőke sem kell, 1-2 millióból el lehet indulni. Ha szerencse is melléd pártol, akkor 3 év alatt lehet olyan céged, ami összehoz potom 100 millát.

A cég ahol dolgozom alig 7 éves, és évi profitja 1,5 milliárd forint tisztán.

Miért is kellett volna hallani?

Ott a bitcoin feltalálója, több milliárd eurója van, mégse tudja a többség név szerint, hogy ki is az.

Oroszországban több 1000 euromilliomos van, akikről azt se tudjuk kicsodák.

Idehaza is van olyan milliárdos, aki nem szerepel a hírekben, sem a top 100 milliomos könyvében.

Fenti kérdés meg csak fészbúkra épít. Én is tudok posztolni ferráriról egy képet, és még ki sem kell hozzá mozdulnom a szobából.

bónusz: idehaza 300e Ft-ért már bérelni is lehet ferrárit 25 km-re, úgy hogy te vezeted. + pózolhatsz és fényképezheted magad mellette 500x is akár.

De ha olcsóbban akarsz ilyen kép akkor elmész Pestre, keresel egy ferrárit, odaállsz mellé és lefényképezed magad.

utóbbi két esetnél az autó nem lesz a tied és egy kívülálló sosem tudja eldönteni, hogy te kocsid vagy egy vadidegené.

2015. aug. 8. 12:34
 19/20 anonim ***** válasza:
42%
Kamukérdés, kár ezen rágódni.
2015. aug. 8. 22:04
 20/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Lattam elobe is a autokkal nem az osszesel de lattam! A kerdes nem ertem mert lenne kamu? En irtam nem lehet kamu!
2015. aug. 9. 04:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!