Ilyen sok középiskolásnak/egyetemistának miből van ennyi mindenre pénze?
Na ez az, amit én se értek.
Nem keresünk rosszul csajommal(havi 400 kiló nettó, de volt már több is), de nem értjük, h fér ez bele egyes családoknak, h a gyereknek Iphone 5 meg a legdrágább ruha, minőségi cigi, holott egy doboz 1000 forint akkor McDonalds minden nap meg a többi.
És ez csak egy gyerek, hol van még a családi autó, anyu autója meg a többi.
Nem értem.
Más az értékrend, ilyen idős korban még kocsival nem lehet vakítani, így marad a telefon.. Lehet, hogy az iFÓN amúgy 0 Forintra van 2 éves törlesztővel.
A fiatalok egyébként se nagyon tekintenek a jövőbe ami a pénzügyeket illeti. Nincsenek nagy céljaik. Azt a pár ezret amit kapnak otthon, elverik cigire, piára, stb. Ezért tűnnek úgy, mintha tele lennének zsetonnal. Szórakozóhelyen hatványozottan igaz, hogy garantáltan mindenki többnek láttatja magát, mint ami. Egy jó ruhatárral meg 10 ezer Forinttal eljátszom neked a discoban, hogy milliomos vagyok.
A durva, hogy a látszat jólétben a szülők is partnerek. Nyomják a gyereknek a pénzt, nehogy szó érje a ház elejét. De a kocsi, ház minden csutkára be van hitelezve mellette. Mi egy drágább árfekvésű lakóparkban lakunk. Múltkor ismerős megjegyzi, de jól mehet itt mindenkinek ha ilyen házakat építenek. Mondom akkor nézz végig jól az utcán, mert ameddig a szem ellát 60%-ban az OTP-é minden. Erről ennyit.
Rendszeresen látom, hogy több milliós BMW-kbe 2-3000 Forintokért tankolnak! :D Minimális részét látod csak 1-1 ember életének, ezért nagyon megtévesztő.
Alapigazság, hogy aki játssza az eszét, meg el akarja hitetni, hogy nagyon megy a szekér, na annak 10-ből 9-nek nincs 50 ezer Forintja félretéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!