Kirúghatják a multitól ha mindezt megírom?
Van egy ismerösöm aki az utóbbi időben nagyon csúnyán viselkedik velem. Újabban magánszámmal is hívogat esténként, gondolom azt reméli hogy evvel a húzásával majd feszültséget okozz köztem és a barátom között. Hülyeséget is terjeszt rólam az ismeretségi körünkben.
Elég sokat tudok róla és a családjáról azt illetően milyen csalásokat csinálnak annál a multinál ahol dolgoznak (nagybátyja regionális igazgató). Azon gondolkodom hogy ha tovább folytatja azt amit csinál ellenem akkor írok egy emailt a multi vezetőségének az anyacéghez Németországban amelyben kifejtem részletesen hogyan dolgoznak és milyen csalásokat csinál a család a cégnél. De nem tudom lenne-e valaki aki felfigyelne erre és foglalkozna velük?
Ez nagyon durva .
Fix kivizsgálnák a bejelentést, belső vizsgálat lenne az biztos .
Csak akkor foglalkoznak vele, ha megdönthetetlen bizonyítékaid vannak a csalásaikról. Ha nem tudod bizonyítani csak "hallottam Kovács Pistitől " meg " mindenki látta" ez nem bizonyíték. Valószínű, hogy megemlítik a családnak, hogy van egy jó akarójuk aki be akarja feketíteni őket csalással, de szépen kimagyarázzák, és ennyi.
Előbb bizonyítékot szerezz, és ha van akkor írogass, és rágalmazd meg őket.
"Van egy ismerösöm aki az utóbbi időben nagyon csúnyán viselkedik velem"
Miért is? Úgy érzem belecsöppentünk egy történet közepébe - épp csak az elejét nem tudjuk...
(mert csak egy példa: ha mondjuk arról van szó, hogy az illető kölcsön adott Neked x ft-ot határidőre és Te még nem tudod visszaadni, akkor pl. nem csoda, ha hívogat)
Az meg, hogy déltől 3-ig hol van, az nem a Te "fennhatóságod" alá tartozik: magas szintű vezetők akár üzleti tárgyaláson, stb. is lehetnek.
" tele van zűrős betegszabadságokkal is"
Az meg milyen? Vagy van táppénzes papírja vagy nincs. De ha nem Te vagy a könyvelő, munkaügyes a cégnél, akkor megint csak nem Rád tartozik.
"Többek között azt is csinálja hogy reggel bemegy 8-ra "kártyát olvas" majd délbe elmegy és visszamegy az irodába 3 körül és 4- fél 5 körül "kártya olvasással" teljesíti a munkaidőt és hazamegy."
Magasabb pozociokban komoly cegek nem tartjak porazon az alkalmazottakat, az szamit, hogy mit hogyan old meg, nem az, hogy mennyi idot van az irodaban. Es amig az altala vezetett egysegben jol mukodnek a dolgok, egy nevtelen rosszmaju bejelentesert egeszen biztos, hogy nem fogjak szivatni a menedzseruket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!