Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha valaki mellékállásban...

Ha valaki mellékállásban prosti, kirúghatják?

Figyelt kérdés
mert ugye erre nem terjed ki a munkaszerződés, hogy ne lehetne mellékállásban dolgozni...
2012. júl. 17. 17:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bejelentett prosti? Van ilyen??? Mi a munkaköre? :D
2012. júl. 17. 18:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha nem terjed ki a munkaszerződés nem rúghatnak ki, kivéve ha a munkahely környékén strihhelsz.
2012. júl. 17. 18:08
 3/12 A kérdező kommentje:

egyszerűen nem találok mellékállást

és egy cégvezetőnek megemlítettem, átvehetne dolgozni magasabb bérért.

azt mondta lehet róla szó, de úgy zárta a beszélgetést, hogy "puszi"

tényleg semmi ötletem nincs hogyan keressek többet.

a biztos állásom, meg nem akarom hagyni.

2012. júl. 17. 18:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Hát attól függ, hogy mit csinálsz. Ha tanár vagy, vagy óvónő, akkor szerintem az összeférhetetlen. De akkor valóban ne a munkahelyed közelében strihelj.

De ez ugye most csak egy kamu kérdés?

Ha lefekszel valakivel egy jobb állás reményében, azért az még nem prostitúció. Bár nekem megvan róla a véleményem, de sokan csinálják.

2012. júl. 17. 22:30
 5/12 anonim ***** válasza:

Igen, július 1 óta van erre lehetőség. Nagyon helyesen. Ha én munkaadó vagyok, ne mondják a munkavállalómra, hogy k.urva. Vagy ha tényleg az, akkor ne legyen a munkavállalóm! Kéretik máshol túratni a farát... :P

[link]

"Dr. Pál Lajos elmondta, az új szabályozás nagyobb hangsúlyt szentel azon szabályoknak, amelyek a munkáltató és a munkavállaló általános magatartási követelményeit fogalmazzák meg egymással szemben. Ilyen például, hogy a munkavállaló munkaviszonya fennállása alatt munkahelyén kívül sem tanúsíthat olyan magatartást, amely alkalmas a munkáltató jó hírnevének, jogos gazdasági érdekének, illetve a munkaviszony céljának veszélyeztetésére. Ugyanígy nem gyakorolhatja a munkavállaló a vélemény-nyilvánítási jogát a munkáltató jó hírnevét, jogos gazdasági érdekét sértő vagy veszélyeztető módon. A fentiek kivédése érdekében a munkáltató korlátozhatja a munkavállaló magatartását."

2012. júl. 18. 00:22
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó te egy hü*lye vagy ! :D.

Ha kur*válkodik valaki, azzal nem veszélyezteti a munkáltató gazdasági érdekét vagy érdekeit, kivéve ha a munkahelye előtt strihhel. Vagy elviszi a munkáltató kuncsaftjait ha ők is ku*rválkodnak.

2012. júl. 18. 00:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem kell h prosti legyél, bármikor kirúghatnak. Felmondás, egyoldalú szerződésbontás. Van talán olyan munkahely, ahonnan csak akkor rúghatnak ki valakit, ha prostivá válik? Ez egy értelmetlen kérdés.
2012. júl. 18. 09:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát egyébként tényleg. Ha megtudja a munkaadód, és emiatt rúg ki, soha nem fogod tudni rábizonyítani. Most már bárkit, bármikor, bármilyen indokkal ki lehet rúgni. Tehát, ha ő személy szerint ellenzi, akkor kirúg és kész.
2012. júl. 18. 13:34
 9/12 A kérdező kommentje:

akkor voltaképp a munkáltatóm félig azt is jelenti, hogy a "férjem"?

ez már valahol a személyi szabadságot korlátozza, vagy simán legalizált diszkrimináció.

lehetetlenné teszik az embert az alacsony fizetéssel, meg azzal, hogy alig lehet munkát találni.

2012. júl. 20. 22:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy neked kötelező ott dolgoznod, szóval nem diszkrimináció. Akkor mész el, amikor akarsz.

De ha én vagyok a munkáltatóm, akkor, ha már azért megtagadhatom valaki felvételét, mert nem tetszik a képe, akkor már hadd rúgjam ki azért is, mert egy k.urva...

Senki nem mondta, hogy nem lehetsz egy k.urva, de ha már AZ ÉN KENYEREMET ESZED, akkor én mondom meg, hogy mit csinálhatsz, ha meg nem tetszik neked, akkor mehetsz, ahova akarsz.

Hozzátenném, hogy akkor is, ha Waulberg Izékének nem tetszik...

2012. júl. 27. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!