Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hirdet a Kairos techn. Egy...

Hirdet a Kairos techn. Egy tárhely bérbeadás lehetőséget. Milyen hátrányai lehetnek?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy magánszemélyek tárhelyeit használnák, és ők ezért fizetnek az embernek. [link]

Amit ők leírnak, elmondanak magukról az mind szép, és jó. Túlságosan is, talán. Csak van neki valami negatívuma.

2016. febr. 6. 12:14
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
91%

"A cég nem kamuzik"

Akkor biztos a Sony kamuzik. Meg a Nissan. Kapcsolatban állnak a Kairos-szal csak ciki bevallaniuk, hogy az adataikat otthoni PC-ken tárolják. Az elmaradott japánoktól minden kitelik, ukrán elvtársainkra kell hallgatnunk, nem a gaz imperialistákra!

Meg az Amazon, a Microsoft és a Google. Ők - a gaz kapitalista férgek - meg megtévesztik a felhasználókat a 0,03 $/GB/hó áraikkal, és valójában 15 $/GB/hó áron adják a tárhelyet - mint az Otokár elvtárs is mondja.

Ja meg a Jetbrains ( [link] ) és az IlSpy ( [link] ) készítője is csak dezinformál: a kliens azon részét, ami a P2P hálózatot építi ki a kliensek között azt nem fordította le.

;)

2016. febr. 29. 22:56
 62/67 anonim ***** válasza:
84%

Jah szerintem is a Nissan és Sony kamuzik :D :D és MIndenképp a 1,5 éve létezo Kairos mond igazat:D még mindig nem kaptam választ a kérdésemre :D :D de nem is fontos már nem tudod megválaszolni mert tudod,hogy a válasz az h nincsenek kapcsolatban :D ez olyan mint a New Yorki tozsdére kijutás már egy jó ideje mondogatják de sehol semmi és mindig azzal jonnek ,hogy most nagyon jó hireket fognak kozeolni :D aztán sehol semmi :D

én voltam Pesten a konferencian,voltam ilyen netes konfin is amit xy emnber vezet gondolom ismered oket :D az egyik Debreceni tehát tudom h hogy mukodik és remélem hogy az emberek még mielott vesznek egy csomagot informálódni fogank és elfogják olvasni ezeket a dolgokat és senki nem fog bele menni ebbe a buta játékba....

2016. márc. 1. 17:31
 63/67 anonim ***** válasza:
7%

Eddig kb. 80 000 ember ment bele ebbe a "buta játékba" a világon, de Te megnyugodhatsz, hogy okosabb vagy, mint ez a sok ember.

Viszlát egy év mulva!

2016. márc. 4. 07:28
 64/67 anonim ***** válasza:
67%

"Eddig kb. 80 000 ember ment bele ebbe a "buta játékba""

1. Honnan tudod ezt biztosan? Mi a bizonyíték rá? Ja, vagy csak mondta az Otokár mester?

2. Nagyobbak is, hosszabbak is voltak a világtörténelemben:

[link]

2016. márc. 4. 11:20
 65/67 anonim ***** válasza:
Hitlerért is rajongtak a tömegek. Akkor ettől jó lesz az amit csinált?
2016. márc. 4. 17:27
 66/67 anonim ***** válasza:

Jaaa ,hogy 37000 ft felejthető összeg????? Ja hát végülis csak egy fél havi fizetés (minimálbéres)!

Abból ,hogy így beszélsz látszik ,hogy egy beépített ember vagy aki itt akarja népszerüsíteni a céget!

2016. szept. 2. 21:12
 67/67 anonim válasza:
Ez egy annyira buta dolog ! Csak ha jobban bele gondolunk a kifizetésre kínált összegekböl ami 100 ezer magánszemélynél ha havi 160 ezer forintl számolunk az 16 miliárd forint amiböl annyi tárhelyet vesznek amennyit kb el sem lehet képzelni !Az én szememben itt meg bukott a sztori seni nem fog ekkora összegeket ki fizetni magánszemélynek ha negyed annyibol is több százszor annyi tárhelyet tud vásárolni!
2016. okt. 1. 21:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!