Hirdet a Kairos techn. Egy tárhely bérbeadás lehetőséget. Milyen hátrányai lehetnek?
A lényeg, hogy magánszemélyek tárhelyeit használnák, és ők ezért fizetnek az embernek. [link]
Amit ők leírnak, elmondanak magukról az mind szép, és jó. Túlságosan is, talán. Csak van neki valami negatívuma.
"A cég nem kamuzik"
Akkor biztos a Sony kamuzik. Meg a Nissan. Kapcsolatban állnak a Kairos-szal csak ciki bevallaniuk, hogy az adataikat otthoni PC-ken tárolják. Az elmaradott japánoktól minden kitelik, ukrán elvtársainkra kell hallgatnunk, nem a gaz imperialistákra!
Meg az Amazon, a Microsoft és a Google. Ők - a gaz kapitalista férgek - meg megtévesztik a felhasználókat a 0,03 $/GB/hó áraikkal, és valójában 15 $/GB/hó áron adják a tárhelyet - mint az Otokár elvtárs is mondja.
Ja meg a Jetbrains ( [link] ) és az IlSpy ( [link] ) készítője is csak dezinformál: a kliens azon részét, ami a P2P hálózatot építi ki a kliensek között azt nem fordította le.
;)
Jah szerintem is a Nissan és Sony kamuzik :D :D és MIndenképp a 1,5 éve létezo Kairos mond igazat:D még mindig nem kaptam választ a kérdésemre :D :D de nem is fontos már nem tudod megválaszolni mert tudod,hogy a válasz az h nincsenek kapcsolatban :D ez olyan mint a New Yorki tozsdére kijutás már egy jó ideje mondogatják de sehol semmi és mindig azzal jonnek ,hogy most nagyon jó hireket fognak kozeolni :D aztán sehol semmi :D
én voltam Pesten a konferencian,voltam ilyen netes konfin is amit xy emnber vezet gondolom ismered oket :D az egyik Debreceni tehát tudom h hogy mukodik és remélem hogy az emberek még mielott vesznek egy csomagot informálódni fogank és elfogják olvasni ezeket a dolgokat és senki nem fog bele menni ebbe a buta játékba....
Eddig kb. 80 000 ember ment bele ebbe a "buta játékba" a világon, de Te megnyugodhatsz, hogy okosabb vagy, mint ez a sok ember.
Viszlát egy év mulva!
"Eddig kb. 80 000 ember ment bele ebbe a "buta játékba""
1. Honnan tudod ezt biztosan? Mi a bizonyíték rá? Ja, vagy csak mondta az Otokár mester?
2. Nagyobbak is, hosszabbak is voltak a világtörténelemben:
Jaaa ,hogy 37000 ft felejthető összeg????? Ja hát végülis csak egy fél havi fizetés (minimálbéres)!
Abból ,hogy így beszélsz látszik ,hogy egy beépített ember vagy aki itt akarja népszerüsíteni a céget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!