Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hirdet a Kairos techn. Egy...

Hirdet a Kairos techn. Egy tárhely bérbeadás lehetőséget. Milyen hátrányai lehetnek?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy magánszemélyek tárhelyeit használnák, és ők ezért fizetnek az embernek. [link]

Amit ők leírnak, elmondanak magukról az mind szép, és jó. Túlságosan is, talán. Csak van neki valami negatívuma.

2016. febr. 6. 12:14
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
76%

"Olyan nagy nemzetközi partnerei vannak, mint a Nissan, vagy a Sony, hogy csak a legnagyobbakat említsük."

[link]

Semmi közük nincs a Nissanhoz, és ezt a Nissan cég meg is erősítette. Gondolom a Sonyhoz is ugyan annyi üzleti kapcsolat fűzi őket. (semmi)

2016. febr. 7. 12:24
 12/67 anonim ***** válasza:
11%

A cég hivatalos oldala a kairosplanet.com!

A többi oldal tartalmát magánszemélyek csinálják, ha van benne valami felnagyítás, vagy valami, az nem a kairosplanet.com felelőssége.

A honlapon hamarosan lesznek új információk, ahol fel lesz tüntetve, hogy kik állnak kapcsolatban a céggel. Hát, én most nem mondok semmit..., lehet, hogy lesznek meglepetések... :)

2016. febr. 7. 12:29
 13/67 anonim ***** válasza:
43%
Hát nem tudom, itt van újra ez a szakállas produkció, fizess pénzt hogy pénzt kereshess a semmittevéssel. Évtizedek alatt emberek tömegeit verték át ezekkel a mázas ígéretekkel. Időről időre újra felszínre jött a dolog, más cégnévvel, más történettel. Erre itt vagyunk 2015-2016 most már tényleg dől az ingyen pénz, nincs átverés, se csalás se ámítás, csak a pénz munka nélkül. Én ezt valahogy nem nyalom be.
2016. febr. 7. 12:38
 14/67 anonim ***** válasza:
0%

Azért ez nem teljesen így van, hogy semmittevés... felajánlod a tárhelyedet, plusz az áramodat, ezért fizetnek...

Ha dolgozol is benne, nemcsak passzív jövedelmed lesz, hanem aktív is...

Kezdetben a cég ezt kaució nélkül akarta véghezvinni, de rájött, hogy az hosszútávon nem tesz jót a cégnek.

Így tudja kiszűrni legfőképpen a nem megbízható partnereket.

Mivel 10 órára be kell kapcsolnod a gépedet, és csak akkor kapod meg a napi bérleti díjat 100 %-ban, ha 10 órát online vagy, valószínűleg érdeked, hogy minél hamarabb visszakapd a kauciót. Ez az egyik lényege a befizetésnek.

A másik pedig az, hogy aki az MLM részével szeretne foglalkozni, akkor így tud minél hamarabb szert tenni komolyabb jövedelmekre.

És ha ennyi nem elég, vagy ez nem tetszik, vagy "nem nyalom be", akkor el kell kerülni messziről a céget.

2016. febr. 7. 13:08
 15/67 anonim ***** válasza:
Értem. Hogy kapja vissza az ember a kauciót? Milyen kikötés van erre?
2016. febr. 7. 13:24
 16/67 anonim ***** válasza:
16%

Napi tíz órára kapcsold be a géped, ennyi.

Ha kevesebbre tudod bekapcsolni, akkor időarányosan számol. Ha többre, akkor viszont nem ad többet.

Néhány hónap után a kezedben látod a befizetett összeget, utána már jön a tiszta haszon.

2016. febr. 7. 13:52
 17/67 anonim ***** válasza:
16%
Természetesen havonta tudsz kiutalni magadnak fizetést, nekem még hamarabb is szoktak utalni, mint ahogy a szerződésben van.
2016. febr. 7. 13:53
 18/67 anonim ***** válasza:
43%

Akkor most elég durván csúsztatsz.

"valószínűleg érdeked, hogy minél hamarabb visszakapd a kauciót."

Az a baj ezzel az állításoddal, hogy a kauciót soha nem kapod vissza. Ha kifizetnék azt az összeget amennyit a tárhelyem használatáért megítélnek + a kauciót is, akkor azt lehetne mondani, hogy igen vissza kaptam a kauciót. De így csak azt a pénzt kapom meg amiért "megdolgoztam".

2016. febr. 7. 14:08
 19/67 anonim ***** válasza:
8%

Hát beszéld meg akkor a cégvezetővel, hogy neked nem elég az üzletben a 150 % tiszta haszon, és neked 250 kell! Alapból egy 500 %-os haszonból 250-et passzív keresetként, mint jutalék, te kapsz meg, nem értem, hogy ezzel az üzletpolitikával miért van problémád.

Az MLM miatt lett így kitalálva, ha egy kicsit utánagondolkozol, ez így mindenkinek megéri.

2016. febr. 7. 14:23
 20/67 anonim ***** válasza:
70%

"A fájlokat én nem tudom megnyitni, nem én hoztam létre és nem is mondják el, hogy mi az."

Kedves kérdező gyorsan rövidre is zárom ezt a kérdést.

A letöltendő kliensprogram és az az által - csomagvásárlás esetén - letöltött modul forráskódjait visszafejtették:

[link]

[link]

A forráskódokból kitűnik, hogy nincsenek fájlok, hanem egy nagy - a megvásárolt csomag kívánalmainak megfelelő méretű - "_disc" állomány van a kliensprogramban kijelölt meghajtó "_winApp" könyvtárában. Ez az állomány nem tartalmaz semmit:

[link]

oda nem is tölt le semmit, csak ellenőrzi, hogy elérhető-e a Kairos egyik szervere:

[link]

És mindehhez nem kellet csomagot venni.

2016. febr. 12. 21:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!