Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hirdet a Kairos techn. Egy...

Hirdet a Kairos techn. Egy tárhely bérbeadás lehetőséget. Milyen hátrányai lehetnek?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy magánszemélyek tárhelyeit használnák, és ők ezért fizetnek az embernek. [link]

Amit ők leírnak, elmondanak magukról az mind szép, és jó. Túlságosan is, talán. Csak van neki valami negatívuma.

2016. febr. 6. 12:14
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
84%
én csak azt nem értem,hogy akkor hogy tudjátok megmagyarázni azt,hogy nincs is semmilyen adat a gépen tárolva,nincs is semmilyen elosztás a gépek kozt,aztán miért tagad a Nissan miért tagad a Sony,Kocherevrol miért nem lehet semmit olvasni aki a 256bit kódolást fejlesztette ki,semmilyen tudományos cikkben...nem értem
2016. febr. 17. 19:57
 42/67 anonim ***** válasza:
78%
Jah a Nissan-ra azt a választ is kaptam már ,hogy a cégnek nem szukségszeru vállalnia a kapcsolatot a kairosszal.Szerintem meg nagyon is szukségszeru lenne,ha lenne kapcsolat koztuk mert az infóit az emberek tárolnák akiket ha lebeszél a csomag megvételérol nem lesz hol tárolnia....
2016. febr. 17. 20:03
 43/67 anonim ***** válasza:
85%
Hagyjátok rá, nem számít itt semmilyen észérv, meg gyanús körülmény, a rendszer működik, csak ömlik a lé a bekapcsolt számítógépből, és min a 80ezer embernek pár év múlva tíz plusszos Iphone-ja lesz meg Ferrarija, csak mi hitetlenkedő szkeptikusok maradunk szegények.
2016. febr. 17. 20:14
 44/67 anonim ***** válasza:
85%

Gyanúm szerint a Nissannal és a Sonyval való kapcsolat valamelyik beszervezett kavarása miatt keletkezhetett.

A Nissannal való kapcsolat onnan származik, hogy egy volt angol raliversenyző (felhívnám a figyelmet, hogy ez egy magánember, így könnyebben beszervezhető, mint egy nagyobb cégnél, ahol több vezetőn oszlik meg a döntés) - Tim Greaves - versenycsapatát - a 24 órás Le Mans-i versenyen induló (de azt be nem fejező) - Greaves Motorsportot támogatja a Kairos.

A Greaves Motorsport Nissan motrokat használ versenyautóiban, innen a Nissannal való kapcsolat. De ettől a Kairos nem támogatja a Nissant.

A Sonyval való kapcsolat onnan származik, hogy a marketinganyagokban sorra előfordul, hogy történt - 2011-ben - a Sony hálózata - PSN - ellen támadás, és ez megelőzhető lett volna, ha nem egy IP-címen elérhető szerveren tárolják az adatokat (mintha a Sonynak csak egy IP-címen elérhető szervere lenne), hanem szétosztva sok 10000 átlagfelhasználó gépén. Erre az egyik lelkes beavatott kitalálta, hogy a Kairos már a Sonyval egyezkedik.

2016. febr. 17. 20:36
 45/67 anonim ***** válasza:
80%
Legalább megtudtuk,hogy is kerult a cégbe a Nissan és Sony :D :D hát sehogy
2016. febr. 17. 21:19
 46/67 anonim ***** válasza:

amúgy a 7%-os biztos nagyon nagy bennfentes lehet, ha tudja, hogy már 80ezren vannak, biztos belelát a cég hátterébe...:D ja nem, csak mondták neki a konferencián, ő meg benyalta...:D

emlékszek, egyszer voltam bepalizva mlm-es előadáson, ott is ezt mondták(meg ugye tök általánosan az összes előadáson), hogy világszerte már többszázezren benne vannak :D meg hogy majd csupa pozitív változás lesz a magyar szolgáltatásokkal kapcsolatban.

majd szerződnek a gázszolgáltatókkal itthon, és akkor majd a tagok olcsóbban fizetik a rezsit meg hasonló hétköznapi kedvezmények, amivel meg lehet fogni a prolit...:D aztán eltelik 1 év, és még mindig csak nem sikerült leszerződni senkivel :D

édesapámat is behúzták a lyoness-be, ott is ugyanez a szitu, hogy na majd szerződnek a tesco-val meg minden nagyobb áruházzal, és akkor majd ott is lehet kedvezményesen vásárolni...azóta se tudom, mi van azzal a céggel...:D

2016. febr. 22. 11:59
 47/67 anonim ***** válasza:
0%
Érthető ennyi átverés után, hogy nem hiszel semmiben.
2016. febr. 22. 13:12
 48/67 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem is semmiben de biztos nem az ilyen ezredik konferenciás miliókkal dobálózós bepalizásban.
2016. febr. 22. 13:15
 49/67 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van, ne foglalkozz vele!
2016. febr. 22. 17:45
 50/67 anonim ***** válasza:

Száz szónk is egy a vége, ez tisztán pilótajáték.

Amíg vannak új belépők, addig tudják fizetni a már bent lévőket.

Az ő nézőpontjukból tök jó a cég, meg fizet, meg minden heppy!

Majd ha elfogynak a belépők, a cég is csődbe megy.

Az Ilferro-s autóreklámok pont ugyanígy működtek.

A kairos vége is ugyanaz lesz...

2016. febr. 29. 08:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!