Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hirdet a Kairos techn. Egy...

Hirdet a Kairos techn. Egy tárhely bérbeadás lehetőséget. Milyen hátrányai lehetnek?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy magánszemélyek tárhelyeit használnák, és ők ezért fizetnek az embernek. [link]

Amit ők leírnak, elmondanak magukról az mind szép, és jó. Túlságosan is, talán. Csak van neki valami negatívuma.

2016. febr. 6. 12:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
0%
Igen, biztosan igazad van, kerüld el messze ezt a céget!
2016. febr. 29. 09:45
 52/67 anonim ***** válasza:
79%
Akkor mit fogsz csinálni ha becsődöl a cég? Mert ez egyértelműen piramis játék lehet rajta szépíteni vagy elrejteni de ez akkor is piramis...Tudom,hogy most fizet van ismerősöm aki benne van de meddig fog fizetni?(Meg sem fog térulni a befektetésed)A másik dolog mamit nem értek,hogy arról a srácról aki a 256bit kódolást fejlesztette ki miért csak a kairosban van jelen???!Kéne hogy tudomanyos lapokban is vagy bárhol legyen róla infó persze sehol sincs.... MIéRT TAGAD A NISSAN és SONY?????? Nagyon orulnék ha ezt megtudnád magyarazni mert eddig olyan válaszokat kaptam,hogy a nissannak nem érdeke az hogy felvállalja a kapcsolatot a kairossal...
2016. febr. 29. 11:49
 53/67 anonim ***** válasza:
De mondok neked egy jobbat :D adj nekem 600 dollárt egy év alatt vissza adok neked 1500-at és szerzodést is irunk
2016. febr. 29. 11:56
 54/67 anonim ***** válasza:
Sajnos hülyének nézel, erre nem írok választ.
2016. febr. 29. 12:43
 55/67 anonim ***** válasza:

Egy másik gondolat: az üzleti világban nincsen semmire 100% biztosíték.

Ha valaki beszáll a legkisebb csomaggal, mit veszthet vele? 37 000 Ft-ot.

Ha viszont kiderül,hogy legális a dolog, nyer vele kb. 50 000-et.

Szerintem megéri kockáztatni, mert mi van, ha törvényes?

2016. febr. 29. 14:01
 56/67 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van semmire sincs 100 százalékos biztosíték! Viszont az ha már ugy indul az ember hogy nagy valószinuséggel elbukja a pénzét mert valami olyanba fekteti be ami elorelathatóan nem soká mukodik akkor az nem uzlet hanem szintiszta bukás.Nem nézlek hulyének!! De orulnék ha megtudnád válaszolni az általam feltett kérdéseket :)
2016. febr. 29. 17:10
 57/67 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy simán el tudom képzelni hogy ez a 6%-os nem mezei kairos felhasználó, hanem valami belső ember, akinek az a célja hogy csalogassa be a palimadarakat.
2016. febr. 29. 17:23
 58/67 anonim ***** válasza:
0%
Nézd, én már visszanyertem, mert öt hónapja vagyok a rendszerben, nincs mit aggódnom. Eddig semmi jelét nem látom, hogy bármi gond lenne a céggel, a bizalmam töretlen, nem tudok mást mondani. Nem kell foglalkozni Nissannal meg Sonyval meg Kocherevvel sem, egyszerűen csinálni kell a dolgodat, indítsd el a gépedet és a pénzed meg fogod kapni, ennyire egyszerű. Ha továbbajánlod, az is jó, a döntés a tiéd.
2016. febr. 29. 18:45
 59/67 anonim ***** válasza:
Az is egy lehetoség és hozzáállás amit irsz,hogy téged nem érdekel mi van a Nissannal vagy a Sonyval vagy KOcherevvel.Viszont nekem már csak ez miatt is gyanus,ezek szerint te is tudod,hogy a kairos kamuzik csak nem érdekel mert jon a pénz(még)....MOndjuk a kérdésemre még mindig nem kaptam választ
2016. febr. 29. 22:28
 60/67 anonim ***** válasza:
0%
A cég nem kamuzik, sajnálom, hogy ennyire primitívnek gondolod a kairos tagjait, a Te bajod. Nincs mindenre válasz egyenlőre, az idő majd megoldja ezt is.
2016. febr. 29. 22:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!