Rendkívüli felmondás? Ebben az esetben, ez jó indok? Kérem, hogy hozzáértők válaszoljanak.
Az indok nem jó!
Ha a testi épségedet, egészségedet veszélyezteti a kollégád, és Te erről informáltad a felettesed, de Ő semmit nem tett a megoldás érdekében, akkor jogos az azonnali felmondás.
Alaposabban ismerni kéne a kollégával való problémád.
"Viszont sokkal egyszerűbb kirúgatni magadat mint neked megindokolni az azonnal felmondásodat. Hidd el, ha egy hétig "elfelejtesz" bemenni, a következő héten már nem is kell."
ilyen ostoba tanácsot nehogy megfogadj. már miért lenne egyszerűbb kirúgatnod magad? ha indokot találnak arra, hogy kirúgjanak, akkor aláírod, hogy nem jól végezted a munkád. aztán majd a munkaügyi bíróságon találod magad, ahol kártérítést követelnek tőled, hiányzik ez?
ha nem mész be, azzal is kárt okozol a cégnek, ha alád akarnak vágni, ezzel csak nekik segítesz.
igenis sokkal egyszerűbb a valóságot megmondani/leírni. nem lehet könnyű, hogy a szeretett munkát valaki más miatt kell otthagynod. de mégis mi ez a betegség, miért nem írod le? annyira egyedi, hogy sokan ráismernének?
jól írták, ha a te egészségedet is veszélyezteti, akkor jogos a felmondás. ha csak csúnya látvány, akkor nem.
ha itt nem mered leírni, akkor írd meg privátban.
szerintem ez nem elég indok, ha nem fertőző.
tulajdonképpen ez csak zaj. nem állná meg a helyét egy munkaügyi perben sem.
az, hogy gusztustalan, relatív, mert van, aki bírja, van, aki nem.
én teljesen megértelek, mert én is érzékeny vagyok az ilyen dolgokra, és rám jön a hányinger.
konkrétan most is innom kellett, annyira nem bírom...
akinek szóltál, ő a legnagyobb főnök a cégnél? ha nem tett semmit, esetleg felsőbb szinten is próbálkozhatsz.
mivel ez rendkívüli felmondásra nem indok, és beletörődtél, hogy inkább felmondasz, mint ezt hallgasd, add be a rendes felmondást.
egyrészt hátha észbe kapnak, és tesznek valamit.
ha meg nem, akkor letöltöd a felmondási idődet, de ha így állt hozzád a főnököd, akkor te is megteheted, hogy elmész táppénzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!