Szerintem igen, de én 45 kiló vagyok és nem túl nagyétkű (csak csoki terén). Nyilván nem libamájat fogsz zabálni kaviárral, de normális kaják beleférnek.
2016. febr. 4. 13:35
2/37 anonim válasza:
napi egy főtt étel olyan 800-1000 ft-ból jön ki, ezel már meg is van a havi 30 és akkor nem reggeliztél, nem kávéztál, stb
2016. febr. 4. 13:39
3/37 anonim válasza:
Böven elég, ha dodafigyelsz a bevásárláskor és magad fözöd a kajákat, nem pedig félkész vagy kész cuccokat veszel.
Az egy étkezésre 800-1000 ft igencsak túlzás!
2016. febr. 4. 13:44
4/37 anonim válasza:
800-1000 Ft abszolùt nem sok. Csak mi magyarok annyira leadtuk mar az igènyeinket hogy mindjart jön valaki aki szerint napi 100 Ft is elèg. Normàl, kiegyensùlyozott, egèszsèges èletmódhoz napi 2000 Ft kell legalàbb. Olcsòbban is lehet, de akkor az egèszsèged nem lesz jò ès költhetsz gyógyszerre.
2016. febr. 4. 13:57
5/37 anonim válasza:
Havi 30e éhenhalás ellen jó. Normális, egészséges étkezésre sokkal több kell.
Innentől kezdve a döntés a tied. Ha fontos, hogy 40 évesen ne legyél egy elhízott, mindenféle betegségtől szenvedő roncs akkor inkább számolj 60at. Ha csak az a cél, hogy menekülj otthonról és ennyi jut akkor pedig vállald a napi 1500 kalóriát (ami kb. egy 60 kilós felnőttnek elég vegetálni sport nélkül) vagy a nagyon egészségtelen kajákat, az elhízást, a magas koleszterinszintet és azt, hogy nyugdíjra már kár félretenni, úgysem éled meg.
2016. febr. 4. 14:03
6/37 anonim válasza:
"napi egy főtt étel olyan 800-1000 ft-ból jön ki"
Hol? A kifőzdében igen. Otthon ugyanazt, vagy inkább jobbat 300-400 forintból megcsinálom.
30 ezer egy hónapra bőven elég egy emberre, ha magára főz.
2016. febr. 4. 14:11
7/37 anonim válasza:
Normális kajára nem elég.
2016. febr. 4. 14:13
8/37 anonim válasza:
# 6
Írj össze nekem egy napi, egészséges menüt (3 étkezés) 1000 ft-ból.
Úgy sem fog sikerülni, annyiszor belekötöttem már ilyenekbe és mindig jött a krumplistészta vízzel vagy az, hogy a végén kiderült, hogy nem is jön ki 1000 ft-ból...
2016. febr. 4. 14:24
9/37 anonim válasza:
Mi ketten élünk, és 50 ezret költünk egy hónapban kajára, és nem eszünk sz*.rokat. (Pl felvágottból csak sonkát, főtt tarját veszünk vagy csirkemellfilés felvágottat, sok gyümölcsöt veszünk télen-nyáron, elég sok kefírt, joghurtot, tejszeletet, müzlit, pékárúból kenyeret nem szoktunk csak veknit vagy tk. zsemlét, melegszendvicskrémből csak Globus, ketchupból csak Heinz stb stb.) Ezeket azért írtam, mielőtt valaki jönne, hogy ennyiből csak vegetálni lehet meg ilyenek, komolyan vannak akik néha a neten akkora túlzásokba esnek, hogy ők 100-120 ezret költenek kajára. Én nem értem hogy. Szóval szerintem elég tutira.
2016. febr. 4. 14:32
10/37 anonim válasza:
Ja látom, már jöttek is előttem az ilyen hozzászólások, amikre gondoltam, csak nem olvastam el őket :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!