Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Átvertek, ilyenkor mit tudok...

Átvertek, ilyenkor mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Eladtam kulfoldre egy draga termeket! A vasarlo meg azt jelezte hogy nem azt a termeket kuldtem.. Es koveteli vissza az arat, es lefotozott egy hasonli gagyit mintha azt kuldtem volna, es felajanlotta hogy visszakuldi csak adjam vissza a penzt! De en nem a draga termeket kuldtem.! Ilyenkor mit tudok csinalni? Renelem ertheto!
2016. jan. 10. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Nehogy visszaküld!!!!! Ha tényleg így van ahogy mondtad akkor ez trükk, a másik személytől. Meg van még az aukció oldala, és a fényképe? Ha igen mentsd el! Hová küldted egyébként? (helyileg)
2016. jan. 10. 19:39
 2/9 anonim ***** válasza:

"De en nem a draga termeket kuldtem"

Most akkor mégis a gatyit küldted vagy mi?

2016. jan. 10. 19:46
 3/9 anonim ***** válasza:

De en nem a draga termeket kuldtem.!

Ő is pont ezt állítja, nem?

2016. jan. 10. 19:47
 4/9 A kérdező kommentje:

Elso: nem en kuldom vissza hanem o kuldi vissza nekem a termeket en meg fizessem vissza..!

Bocsi, rosszul irtam, en nem a gagyit kuldtem..!

2016. jan. 10. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Mit tudsz csinálni? Először is mondasz valamit, ami alapján tanácsot lehet adni. Jóformán semmit sem mondtál. Hol, milyen felületen adtad el? Mit adtál el? Hova küldted az árucikket? Milyen módon fizetett a vevő? Csak néhány alapvető kérdés...
2016. jan. 10. 20:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Ebayen, nemeto. Paypalon keresztul, karora!
2016. jan. 10. 21:18
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
semmit, ne foglalkozz vele. fenyegetőzik, de ennyi.
2016. jan. 10. 21:19
 8/9 A kérdező kommentje:
De ha nem csinálok semmit, akkor a paypal neki ítéli a visszatérítést nem?
2016. jan. 11. 19:22
 9/9 anonim ***** válasza:

húzd az időt, ha például nyitott paypal-on egy kérelmet.

én múltkor ezzel szívtam meg, bár az csak kínából egy olcsóbb telefontok volt. nem érkezett meg, írtam az eladónak, ő pedig mondta, várjak még, jó, ezt az üzenetváltást megtettem 3 alkalommal, idő közben lezárult a kérelem, és újat meg nem tudtam nyitni...aztán szerencsére +1 hónapos késéssel megjött...de mind1 is.

de az igaz, hogy a paypal az nagyon vásárlóközpontú, tehát neki van több joga az ilyen vitás esetekben.

2016. jan. 11. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!