Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Átvertek az apródon mit...

Átvertek az apródon mit csináljak ilyenkor?

Figyelt kérdés
Átvertek az apródon egy garnitúra tőcsavart cseréltem volna telefonra.Előre elpostáztam a telefont.A tőcsavarok azóta se jönnek ennek már 1 hete.Mit tegyek rendőrség foglalkozik ilyennel? 8000 ft ért volt fent min a 2 hirdetés az enyém is meg az övé is mit csináljak ?

2013. szept. 19. 12:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Na igen cserélni ilyet veszélyes ám.

Vagy vedd fel a kapcsolatot az illetővel de ha te feladtad a cuccot akkor írd meg neki nyugodtan hogy elmész és agyonvered ha nem küldi amit kértél. Kicsit be kell fenyíteni ezeket. Ha kemény csávó akkor te is légy kemény. A rendőrség ilyenekkel nem foglalkozik mert Magyarországon élünk és ők fognak téged kiröhögni hogy lehettél ennyire barom hogy csakúgy küldesz valamit valakinek és várod hogy tőle is kapj valamit.

Ma már kevés becsületes ember van sajnos szerencsére vannak kivételek én legalább is nem csalódtam még ilyenbe, de egy cserénél én is lecsekkoltam a csávót hogy mégis milyen ember ő, meg mi a cserét úgy oldottuk meg hogy utánvéttel postáztuk tehát ő is fizetett érte 1000 Ft-ot és amit ő küldött utána én is fizettem érte így mondjuk ingyen volt de ez egy biztosabb megoldás volt mert tudta hogy ha átveszi akkor bukik egy ezrest persze ha ért is volna annyit a cucc amit cseréltünk akkor talán hülye lett volna küldeni a csere dolgot de mivel amikor ő is küldte a cuccot amit én kértem én is ugyanúgy ezrest adtam érte a postán és visszakapta azt a pénzt tehát így volt választása hogy vagy bukik ezer forintot és kap egy hatalmas verést vagy csinálja azt amit megbeszéltünk és minden oké lesz.

Én ilyenbe rafinált vagyok, de nem szeretek embereket átverni, csak odafigyelek mindenre hogy normálisan menjen a csere, mert így simán küldve a dolgokat bármikor átverhetnek, elég ha a postás nyúlja le ha nem úgy küldik, bár nálunk a postás nagyon rendes, de sosem lehet tudni.

2013. szept. 19. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!