Expressz.hu-n vásárolt használt játékkal átvertek, mit lehet ilyenkor tenni?
Személyessen vettem át a játékot, ott láttam egy kicsi hibát de gondoltam az nem nagy hiányosság. De ezen kívűl egy hibája van... sőt reggel már az sem működik rajta ami eddig működött. A csaj azt mondta nem veszik vissza mi rontottuk... dehát mi semmit nem csináltunk vele.
Erre nincs valami megoldás, nem lenne kötelessége visszavenn?? Mintha lett volna egy mézga saládos reklám erre a tv.-ben !?
Még csak 1 napos a játék, légyszi adjatok ötletet mit csináljak.
Ha Vaterán, Teszveszen vetted volna, akkor most adhatnál az eladónak egy negatív értékelést. Így viszont nem tehetsz semmit.
Sajnálom. :-(
Sajnos semmit nem tudsz tenni.
A mézgás reklám, a internetes áruházakra vonatkozott, nem a magánszemélytől való használt dolgok vásárlására.
Köszi :(
A tesz-veszen én is árulok... de az életben nem jutna eszembe átverni egy anyukát aki valószínőleg azért vásáról itt a gyerekének mert az újjat nem tudja megfizettni. Csalódást okozni egy kisgyereknek...
És sajnos a teszen is átvertek már... a negatívon kívűl ott sem lehet mást csinálni
Magánszemélytől vásárolt terméknél sajnos ez a rizikó. Nem köteles garanciát vállalni, és nem is kötelezhető rá. Csak és kizárólag üzletben/webáruházban (lényegében cégtől) vásárolt termékekre kötelesek garanciát állalni, de ott is csak akkor, ha a számlát be tudod mutatni.
Szóval ezzel most nem tudsz mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!