Használja valaki a Kairos technologies lehetőségét? És ha igen mennyire fizetnek aszerint ami a leírásban van?
1.A számítás nem veszi figyelembe a bónuszrendszert.
2.""ez is csúsztatás.Nincsenek gagyi belépő cégek. "
Miért ne lehetnének? "
Na , ez aztán komolyan tudományosan alátámasztott bizonyíték.
3."Bepalizott cégek" kacagnom kell, valaki milyen okosnak és tévedhetetlennek hiszi magát.
4. " "nincs mlm tapasztalatod. Akkor viszont nem hiteles amit írsz."
Argumentum ad hominem."
Tévedsz. Nem a latin tudásodat vagy az informatikai képzettségedet kérdőjeleztem meg, hanem az MLM rendszerekben való jártasságodat. Aki még nem volt hálózatépítő, sőt csípőből gyülöli ezt az üzletágat, annak nem hiteles a hozzászólása az MLM jutalékrendszeréhez.
"hanem az MLM rendszerekben való jártasságodat"
Akkor nem értetted meg, miért tartom érvelési hibának, hogy az MLM-es rendszerekben való jártasságom hiányát firtatod.
Egyrészt ez nem szimpla MLM rendszerű dolog, hanem piramisjáték, mivel a partnerek nem a "szolgáltatásért" (az elosztott tárhelyért) kapják a fizetségüket. Ha nem kéne belépti díjat fizetni, és a kliensprogram azt csinálná amit kellene és megmarad a hálózatépítés, akkor lehetne tisztán MLM-rendszerről beszélni. De még akkor sem tartanám informatikai szempontból érdemlegesnek.
Másrészt az, hogy nem támogatom az ilyen jellegű "üzleteket" nem csökkenti a Kairos állításainak bizonyítékokkal alátámasztott cáfolatainak értékét. Ha egy rendőr nem szereti a bűnözéket, attól még a bizonyítékok alapján lebuktatott bűnöző jogosan kerül a börtönbe.
""Miért ne lehetnének? "
Na , ez aztán komolyan tudományosan alátámasztott bizonyíték. "
Nem ez a bizonyíték, hanem a "szolgáltatás", illetve az informatikai jellegű hamdabamda megléte. Ha ezek megvannak, akkor lehetnek megtévesztett cégek is.
" 1.A számítás nem veszi figyelembe a bónuszrendszert. "
Éppen ezért vannak - a Kairos oldalán is emlegetett - befektetők. Éppen ezért lehetnek megtévesztett cégek.
Én szívesen elvitatkozok veled, de mi értelme van?
A hálózat gyarapodik tovább ettől függetlenül.
Egy gépen a platina csomag termel havi nettó 100 000 forintot, van több is.
Ezt most adjam fel, mert nem ismerem Alex szabadalmát?
Vagy a PWC audit eredményét?
Ha kiadom a földemet művelni és fizetnek érte, nem mindegy,ki hogyan műveli? És ha éppen parlagon hagyja, kit érdekel? Lényeg, hogy fizessen érte, miért hagyjam abba?
Nincs rá racionális okom. Ha megkérdezi valaki, elmondom, hogy ha kiadja a gépét, jól lehet vele keresni.
Vannak olyan emberek akik nincsenek megelégedve a keresetükkel, szeretnének kiegészítő jövedelemhez jutni, miért fosszam meg őket ettől a lehetőségtől?
Ha megtehetik, kapcsolják be ők is és keressenek vele. Én nem csapok be senkit, csak annyit mondok el, amit személyesen tapasztalok, nem hazudok senkinek. Nincs jogom nyilatkozni és ígérgetni a cég nevében, ezért ne kérd tőlem számon az audit eredményét, a bérlő cégek listáját,sajnálom, hogy megemlítettem. Eddig nem panaszkodott senki nekem, senkitől nem hallottam egyetlen rossz szót sem, aki ezzel foglalkozik, amíg így marad, folytatom.
Nincs miért abbahagyjam. Érted a logikámat?
Semmivel nem vagyok se rosszabb, se műveletlenebb, se butább ember, mint Te, a lelkiismeretemmel is el tudok számolni Isten és ember előtt, ez nekem elég.
"Ezt most adjam fel, mert nem ismerem Alex szabadalmát?
Vagy a PWC audit eredményét?
Ha kiadom a földemet művelni és fizetnek érte, nem mindegy,ki hogyan műveli? És ha éppen parlagon hagyja, kit érdekel? Lényeg, hogy fizessen érte, miért hagyjam abba?"
A különbség annyi kedves kilences, hogy ha ez pilótajáték és bedől, akkor sokan pénzt fognak bukni rajta, ellentétben a földes példáddal, mert ott ilyen nem történik. Ennyit kellene meglátnod. De akkor nyugodtan írd le ezt: "Én egy gerinctelen, dolgozni nem akaró ember vagyok, akit nem érdekel mások kára, ha kapok naponta egy kis alamizsnát."
Nem vagyok semmivel sem rosszabb ember, mint te, és sokkal többet dolgozom nálad. Mi nem tekintjük piramisjátéknak a kairost.
Köszi a szellemes megjegyzést.
"Nem vagyok semmivel sem rosszabb ember, mint te"
Ezt nem is mondta senki. Csak naív.
"és sokkal többet dolgozom nálad."
Ismerjük egymást? Hogyan is szoktad írni. Nem tudhatod. Tévedhetsz. Ez addig csak szócséplés. Jól terelek?
"Mi nem tekintjük piramisjátéknak a kairost"
Mi viszont a rendelkezésre álló tények miatt igen.
"Köszi a szellemes megjegyzést."
Nincs mit! Nagyon szívesen!
Hallod!!!!!! Te neked nem kell bizonyítanod semmit????
Hogy is mondtad? " Ide mindent le lehet írni ,ha nem bizonyítod akkor rágalmazás".
Na akkor hajrá bizonyítsd ,hogy ez egy full jó üzlet ami tényleg működik és minden úgy van ahogy azt a cég állítja!! rajta!!!
"Vannak olyan projektek, amik csak akkor fognak beindulni, ha a hálózat létszáma eléri az 500 000 főt. "
NA PONT EZT HÍVJÁK PIRAMIS JÁTÉKNAK!!!!!!!!!!!!
Draiman, nyugi.
Már többször kértük a Kairos-hívőket, hogy bizonyítsanak.
Kértük, hogy:
* mutassák be vállalati referenciáikat - ugyebár az említett Nissan és Sony cáfolta a Kairossal való kapcsolatukat
* mutassák be az ígért PwC-auditot
* mutassák be az ígért Moszad-tanúsítványt (ami szerint a levelezőrendszerüket a Moszad nem tudta feltőrni)
* mutassák be az állítólagos Izraeli Igazságügyi Minisztérium "Kóser-pecsétjét"
* mutassanak rá, hogy a kliensük - ami kiszivárgott és elérhető az Interneten - hogyan hoz létre P2P-hálózatot (ehhez mellékeltük a visszafejtett forráskódot), és hogyan alkot elosztott felhőtárhelyet (annak ellenére, hogy nem tárol semmit)
satöbbi. De a mai napig semmi. Csak az a mantra: "de hát fizetnek!"
Azóta csak romlott a helyzetük: hatósági vizsgálatok vannak a cég ellen, akadoznak a kifizetések, néha elérhetetlen a Kairos webirodája (amit hackertámadásra meg illetéktelen használatra fognak), szóval már rezeg a léc alattuk. ;) Persze mire bedől az egész, addig sok víz fog lefolyni a Dunán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!