Kairosról valami?

Figyelt kérdés
[link] erre gondolok.biztonságos ez valaki tud valamit?

#kairos.
2015. okt. 22. 18:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Az általuk feltöltött adatok szerint legalább 147 nap amire megtérül a befektetés. Ha szeretnéd a lehető legkisebb befektetéssel a lehető legnagyobb csomagot elérni, akkor 2,5 év amire kijössz 0-ra.
2015. okt. 25. 14:09
 2/19 anonim ***** válasza:
6%
Nagyon sok az okos mindenttudó válaszolő.Én itt nem írok semmit, de ha tényleg érdekel a válasz,kérdezz a privát vonalon.
2015. nov. 9. 23:16
 3/19 Prohászka Gergely válasza:
Miért nem írsz itt semmit sem? Nem lenne egyszerűbb egyszer leírni, mint mindig válaszolni a felkereséseke?
2015. nov. 20. 22:01
 4/19 anonim ***** válasza:

Ezt már többször megkérdezték itt, én már többször belinkeltem az alábbi írást:

[link]

óvakodj tőle, gyanús piramisjáték.

2015. nov. 20. 22:11
 5/19 anonim ***** válasza:
10%

Ha olyan mélyen belelátnál a cég működésébe, mint én, ez a kijelentés már sértés lenne számodra,hogy gyanús piramisjáték.

Erről ennyit.

2015. nov. 22. 20:38
 6/19 anonim ***** válasza:
84%

Akkor tessék világosíts fel minket:

* Miért rejti el - amit nagynevű, megbízható cégek nem tesznek! - a cég hivatalos oldalának a domain-regisztrátorát:

[link]

* Érdekes megfigyelni, hogy nincs a cégnek, a cég égisze alá beregisztrált hivatalos magyar weboldala - csak magánszemélyek által üzemeltetett marketingoldalak:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

és még ezek után mondod, hogy nem pilótajáték, pedig több oldalon is megjelenik a hálózatépítés, a beszervezés, stb...

* Az arab ügyvezető igazgató - Janni Cavassini - miért rejtőzik, miért nem található az angliai (nem az Egyesült Arab Emirátusbeli) "székhely" cégbejegyzésében

[link]

vagy a hivatalos weboldalon, miért csak egy marketinganyagban tűnik fel

[link]

pár percre?

* Ha ez olyan neves, híres cég, miért nem olvasok róla nevesebb technológiai magazinokban (Wired, Ars Technica, ZDNet, Computer World,...)?

Satöbbi, satöbbi - az általam citált cikkben még több furcsaságot vesznek elő...

2015. nov. 22. 22:18
 7/19 anonim ***** válasza:
5%

Price waterhouse Coopers Ltd.

Mondd ez neked valamit? Ha nem,nem értesz hozzá, ha igen várd meg az audit eredményét,akkor majd tárgyalunk tovább.

2015. nov. 23. 23:03
 8/19 anonim ***** válasza:
84%

"Price waterhouse Coopers Ltd.

Mondd ez neked valamit?"

Könyvvizsgáló cég, aki körül ellentmondásos dolgok történtek:

[link]

De félre a tréfát: ne terelj. Nem a jövőbeli auditra várok hanem a jelenlegi megbízhatóságra, átláthatóságra.

2015. nov. 24. 00:04
 9/19 anonim ***** válasza:
4%

Érdekes, most már a világ egyik legnagyobb auditáló cége is gyanus, akinek 157 országban vannak kirendeltségei, akkor ez is mind átverés?

Nagyon okos a magyar,internetről összeollózott dolgokkal vagdalkozik, anélkül,hogy ismerné a céget.

Nekem special, mivel ismerem a cég informatikai igazgatóját, az "agyat", és beszéltem több informatikai szakemberrel, egyikük igazságügyi szakértő, akik átnézték ,megvizsgálták a dolgot és teljes mellszélességgel kiállnak mellette, nekem ez sokkal hitelesebb, mint innen-onnan összeszedett információhalmaz.Ennyi.

2015. nov. 24. 07:59
 10/19 anonim válasza:
92%
Egy jól működő piramisjáték alap pillére egykét hitelesnek mondható személyt/céget felemlegetni. A probléma az, hogy egy olyan szoftverért ami napi pénzt termel teljesen érthetetlen, hogy miért kéne előre fizetni.... Minden számítástechnikai szoftver amiért pénzt kérnek az szolgáltatás vagy munka eszköz. Nem tudom elképzelni, hogy a szoftver amivel ők a tárhelyemet használnák miért várja el, hogy én fizessek előre? Megadom a számlaszámom, feltelepítem a szoftvert használják a helyem, kifizetnek mindenki örül. Sehol nem látom azt, hogy miért nekem kéne fizetnem ELŐRE, hogy mindenki jól járjon, ahogy a cég állítja. Tipikus piramisjáték/nigériai herceg/pilótajáték.
2015. nov. 24. 14:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!