Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Használja valaki a Kairos...

Használja valaki a Kairos technologies lehetőségét? És ha igen mennyire fizetnek aszerint ami a leírásban van?

Figyelt kérdés

2015. okt. 23. 17:51
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
0%
A 7% csak azért van, mert nemrég vagyok az oldalon, bárkivel szívesen kiállok IQ versenyre.
2015. dec. 21. 12:52
 12/50 anonim ***** válasza:
85%

"A 7% csak azért van, mert nemrég vagyok az oldalon"

100%-rol indul mindenki, amig le nem pontozzak.

2015. dec. 21. 15:44
 13/50 anonim ***** válasza:
13%
Ezen az oldalon,ha valakinek különvéleménye van, és az másoknak esetleg nem tetszik, akkor az már azt jelenti,hogy az illető nem ért hozzá, vagy csak azt, hogy másoknak más a véleménye? Igen, egy másik kérdésben volt egy párbeszédem olyanokkal, akiknek más volt a véleményük egy spirituális-vallási ügyben, de ez nem azt jelenti, hogy a százalékom az IQ-mat jellemzi, gondolom ezzel tisztában van a kedves előttem szóló. Hagyjuk ülepedni pár hónapig ezt a témát, aztán visszatérünk rá. Ha tévedtem, be fogom ismerni és leborulok a nagyságotok előtt.
2015. dec. 21. 18:03
 14/50 anonim ***** válasza:
87%

Előző, ebben teljesen igazad van.

Ennek ellenére - amint a kiszámoló cikk kis remekül elemzi - ez egy átverés.

Azért, mert a pénz egy nem működő pénzügyi modell alapján jönne.

Cégeknek adnak el jóval kevésbé biztonságos, magánszemélyeknél működő tárhelyeket a piaci ár kb 80-szorosáért, és ebből a pénzből bőkezűen visszaosztanak a tagoknak.

Kb mint az Il-ferro story, csak még gyengébb lábakon áll.

Ha bármibe be akarsz fektetni (az idődet, pénzedet), akkor látnod kell, hogy mi a pénz útja. Hogy miért éri meg az üzletben az összes félnek.

Ha látsz egy olyan lehetőséget, hogy "gyere dolgozni Kiskunfélegyházára, részmunkaidőben, betanított könnyű fizikai munkára havi 1 millióért", akkor tudod, hogy átverés, mert senkinek sem éri meg havi 1 millióért dolgoztatni részmunkaidőben, mégha Neked nagyon megérné ott dolgozni, akkor sem.

Ebből a történetben is hiányzik, hogy a másik félnek (a cégtől megrendelőnek) miért érné meg sokkal kevésbé biztonságos helyen, a piaci ár kb 80-szoroságrt tárolni webhelyet. Nyilván abból a nagy pénzből vissza lehetne osztani, hogy a tagoknak megérje, de ha tényleg annyit hoz, akkor nem tagokat gyűjtenének (pénzért.. ugyanis előre be kell fizetni), hanem az üzemeltető venne/lízingelne 100-1000 számítógépet és csinálná saját maga, mint magánszemély (mert bőven profitábilis).

2015. dec. 23. 08:36
 15/50 anonim ***** válasza:
6%
Azt azért vegyük figyelembe, hogy a kiszámolót is csak egy ember írta, és senki sem tévedhetetlen. Rátenné valaki az életét arra, hogy a cikknek igaza van?
2015. dec. 23. 11:19
 16/50 anonim ***** válasza:
86%

"Rátenné valaki az életét arra, hogy a cikknek igaza van?"

Én igen. Már kifejtettem valamelyik másik témádban, de látom már itt is utaltak rá, hogy olyan fizetséggel, amit a Kairos ígér, simán lehetne profitabilisan működtetni hatalmas adatközpontokat, akkor miért nem a saját gépeit használja Kairos és miért fizet méregdrágán megbízhatatlan magánemberek számítógépen levő kapacitásért?

2015. dec. 23. 14:44
 17/50 anonim ***** válasza:
86%

Kicsit számolgass utána kérdező:

Mennyibe kerül a legolcsóbb csomag: 125 dollár ez kb 35 ezer ft.

Mennyibe kerül egy villanyszámla? mi kb 8 ezer ft-ot fizetünk havonta és 3000 ft-ot a netért.

Egy KW/h ára kb 14 ft. Az én gépem 500 wattos. Ez 7ft óránként. Napi 10 órás bekapcsolással 70 ft-ot eszik naponta. Ez egy 30 napos hónapnál, (ha minden nap megy 10 órát), akkor 2100 ft.

Tehát 2100 ft áramot eszik havonta a gép + 3000 az internet. Ez összesen 5100ft kiadás.

Ez egy évben 12 * 5100 az 61200 PLUSSZ a 35000, ami végül 96200 FT egy ÉVBEN, mint kiadás. Ez testvérek között is a mai árfolyamon 336 dollár kb.

gyulah2. wix.com/kairos2 ITT AZT ÍRJA, hogy ez a csomag napi 0,86 dollárt hoz ami 313 dollár egy évben.

VAGYIS FULL VESZTESÉGES!! És a 35 ezer az csak egy évre szól ám. HOPPÁ azt meg kell venni újra meg újra

2016. jan. 5. 10:01
 18/50 anonim válasza:
86%
Beléptem a rendszerbe,kipróbálás véget meg kiváncsiság miatt , kezdő összeggel 2 hónapig kaptam kifizetést de utána semmi pedig 15 -24 órát megy a gép, én személy szerint nem ajánlom senkinek
2016. jan. 29. 22:50
 19/50 anonim ***** válasza:
6%

Ide mindent le lehet írni, de ha nem bizonyítod, akkor ez rágalmazás.

Én tudom, hogy nem vagy benne, mert akkor nem írnál ilyeneket.

2016. jan. 31. 22:50
 20/50 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is jól működik. Én GOLD csomagot vettem 1.577 $-ért. Kiszámoltam, hogy évente nettóban /adózás után!/ ugyanannyi pénzem marad, mint amennyibe a csomag került, vagyis 1.577 $ Majdnem, mert ebből még lejön a 42 $-os Kairos Mastercard kártya ára, amire kiutalják a jövedelmet. Tehát: 1.577- 42 = 1.535 :12 = 127,91 $, vagyis /280 ft. dollár árral számolva/ havi 35.816.-ft. TISZTA jövedelem. Ezért 180 GB-ot adok, de közben abban a tíz órában használhatom is a gépemet.
2016. ápr. 26. 19:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!