Használja valaki a Kairos technologies lehetőségét? És ha igen mennyire fizetnek aszerint ami a leírásban van?
"A 7% csak azért van, mert nemrég vagyok az oldalon"
100%-rol indul mindenki, amig le nem pontozzak.
Előző, ebben teljesen igazad van.
Ennek ellenére - amint a kiszámoló cikk kis remekül elemzi - ez egy átverés.
Azért, mert a pénz egy nem működő pénzügyi modell alapján jönne.
Cégeknek adnak el jóval kevésbé biztonságos, magánszemélyeknél működő tárhelyeket a piaci ár kb 80-szorosáért, és ebből a pénzből bőkezűen visszaosztanak a tagoknak.
Kb mint az Il-ferro story, csak még gyengébb lábakon áll.
Ha bármibe be akarsz fektetni (az idődet, pénzedet), akkor látnod kell, hogy mi a pénz útja. Hogy miért éri meg az üzletben az összes félnek.
Ha látsz egy olyan lehetőséget, hogy "gyere dolgozni Kiskunfélegyházára, részmunkaidőben, betanított könnyű fizikai munkára havi 1 millióért", akkor tudod, hogy átverés, mert senkinek sem éri meg havi 1 millióért dolgoztatni részmunkaidőben, mégha Neked nagyon megérné ott dolgozni, akkor sem.
Ebből a történetben is hiányzik, hogy a másik félnek (a cégtől megrendelőnek) miért érné meg sokkal kevésbé biztonságos helyen, a piaci ár kb 80-szoroságrt tárolni webhelyet. Nyilván abból a nagy pénzből vissza lehetne osztani, hogy a tagoknak megérje, de ha tényleg annyit hoz, akkor nem tagokat gyűjtenének (pénzért.. ugyanis előre be kell fizetni), hanem az üzemeltető venne/lízingelne 100-1000 számítógépet és csinálná saját maga, mint magánszemély (mert bőven profitábilis).
"Rátenné valaki az életét arra, hogy a cikknek igaza van?"
Én igen. Már kifejtettem valamelyik másik témádban, de látom már itt is utaltak rá, hogy olyan fizetséggel, amit a Kairos ígér, simán lehetne profitabilisan működtetni hatalmas adatközpontokat, akkor miért nem a saját gépeit használja Kairos és miért fizet méregdrágán megbízhatatlan magánemberek számítógépen levő kapacitásért?
Kicsit számolgass utána kérdező:
Mennyibe kerül a legolcsóbb csomag: 125 dollár ez kb 35 ezer ft.
Mennyibe kerül egy villanyszámla? mi kb 8 ezer ft-ot fizetünk havonta és 3000 ft-ot a netért.
Egy KW/h ára kb 14 ft. Az én gépem 500 wattos. Ez 7ft óránként. Napi 10 órás bekapcsolással 70 ft-ot eszik naponta. Ez egy 30 napos hónapnál, (ha minden nap megy 10 órát), akkor 2100 ft.
Tehát 2100 ft áramot eszik havonta a gép + 3000 az internet. Ez összesen 5100ft kiadás.
Ez egy évben 12 * 5100 az 61200 PLUSSZ a 35000, ami végül 96200 FT egy ÉVBEN, mint kiadás. Ez testvérek között is a mai árfolyamon 336 dollár kb.
gyulah2. wix.com/kairos2 ITT AZT ÍRJA, hogy ez a csomag napi 0,86 dollárt hoz ami 313 dollár egy évben.
VAGYIS FULL VESZTESÉGES!! És a 35 ezer az csak egy évre szól ám. HOPPÁ azt meg kell venni újra meg újra
Ide mindent le lehet írni, de ha nem bizonyítod, akkor ez rágalmazás.
Én tudom, hogy nem vagy benne, mert akkor nem írnál ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!