Használja valaki a Kairos technologies lehetőségét? És ha igen mennyire fizetnek aszerint ami a leírásban van?
"2.Honnan tudod, hogy nem tesztelik a hálózatot? "
1. Ott a kliens és az általa letöltött modul visszafejtett forráskódja
2. Ott a kliens által bonyolított hálózati forgalom és az általa létrehozott állomány analízise.
Mint említetted, mindezekhez sem értesz, szóval kénytelen vagy ezeket elfogadni.
"4. Diszkréten elfelejted /vagy direkt/ megemlíteni, hogy az általad hőn szeretett Ponzi féle átverések tőzsdei manipulációk voltak, ennek a cégnek egyenlőre nincs köze a tőzsdéhez. "
Nem mind volt az.
"Ki látott már ilyen hülye pilótajátékot?"
Előbb felfuttatják az egészet, hogy elérjék az exponenciális növekedésből származó megfelelő mennyiségű új belépők számát, aztán beborítják az egészet.
"5.Szintén nagyvonalúan átlépsz azon a tényen, hogy a belépők az ELSŐ NAPTÓL naponta kapják a jutalékokat, bérleti díjat, függetlenül attól, van-e belépőjük, vagy nincs."
Visszakapják a saját maguk által befektetett pénz egy részét "bérleti díjként".
Plusz lehet olyan bevételi forrás is, hogy keresnek bepalizható cégeket, akiknek adnak szimpla, szerveren elérhető tárhelyet a piaci árnál sokkal drágább áron, úgy hogy elhitetik velük, hogy ez valami új, "256 bites" titkosítás, meg P2P felhőtárhhely, meg "feltörhetetlen".
Illetve lehetnek plusz befektetők, akik beszállnak - mint Vágási Feri az Internetbe - egy "startup" beindításába.
Megint csak egy csomó csúsztatás, mellébeszéd.
Mi az,hogy "visszakapják egy részét a saját pénzüknek bérleti díjként"
Aljas rágalom. Öt hónap alatt az EGÉSZET visszakapják, csak a gyengébbek kedvéért, utána már hasznot termel a gép.Ilyen pilótajátékot mutass és hinni fogok neked.
A másik.
Ez már közeledik az összeesküvés-elmélethez.
Mivel nem tudod érdemben megmagyarázni, honnan van a pénz a rendszerben, ezért jönnek a balek cégek, akiket bepaliz a kairos.
Szóval most már nemcsak a 120 000 ember a hülye, hanem cégek is csatlakoznak a hülyék listájához.
Még szerencse, hogy Te ilyen okos vagy, és megmondod a tutit. Vajon honnan meríted ezt a hatalmas önbizalmat? Az életedet is rátennéd arra, amit írtál az előbb?
Kissé nevetséges rágalmazás.
"Mi az,hogy "visszakapják egy részét a saját pénzüknek bérleti díjként" "
Azt állítottad, hogy:
"a belépők az ELSŐ NAPTÓL naponta kapják a jutalékokat, bérleti díjat, függetlenül attól, van-e belépőjük, vagy nincs."
éppen ezért reagáltam azt, hogy - a Kairosnál, mint minden piramisjátékban - annak a pénzt kapják vissza - öt hónap alatt teljesen - amit belépésként beadtak. Az ELSŐ NAPON a befizetett összeg 0,6944 %-át. ;)
"utána már hasznot termel a gép."
Egy fittyfenét termel.
Az újonnan belépő naiv beszervezettek tömegeinek exponenciális növekedése évekig fenn tudja tartani a rendszert - ez matematikailag - amihez elmiondásod szerint nem értesz - bizonyítható.
"Szóval most már nemcsak a 120 000 ember a hülye, hanem cégek is csatlakoznak a hülyék listájához. "
Ha valaki elhisz valótlan állításokat, akkor egyszerűen naiv.
Ha a valótlan állítások ellenében bizonyítékokat (lásd a Nissannal és a Sonyval történt levelezésem; a visszafejtett forráskód, a fájl és a hálózati forgalom analízise, stb...) tudok felmutatni - amelyeket hathatósan nem tudnak cáfolni - és ennek ellenére továbbra is hisznek ezen állításokban, akkor sajnos menthetetlen a helyzet. És nem azért mert én okos lennék, ó, dehogy. ;)
És igen, a cégek mögött is emberek vannak - az emberek pedig gyarlóak, naivak, megtéveszthetőek. Még ha 120000-en vannak, akkor is. Mundus vult decipi, ergo decipiatur.
"nincs mlm tapasztalatod. Akkor viszont nem hiteles amit írsz."
Argumentum ad hominem.
"A belépési díj kb.40 %a eltűnik azonnal bónuszként"
Ezt nem lehet biztosra tudni.
Bónuszt csak a hálózatépítő kap - Otokár előadására utalva - összesen maximum 60%-ot (de azt maximum a csúcson levők).
Ami biztosabb, hogy bizonyos szinteken bizonyos mennyiségű búnusz kapható:
"Ilyen rövid lefutású pilótajátékot nem éri meg csinálni, ahol a belépődíjak 3 hónap alatt eltűnnek a rendszerből"
...
Nem tudsz példát mutatni hasonlóan működő pilótajátékokról sem, mert nincsenek."
Akár évekig is elélhetnek:
"Erre kreáltál barom cégeket, mert másként nem tudod megmagyarázni, honnan van még pénz a rendszerben. "
Mivel magad állítottad, hogy nem erősséged sem az informatika, sem a matematika, ezért nekem kell a Kairos pilótajátéka mögött meghúzódó történéseket kibogozni.
Ez az informatikai maszlag tökéletesen alkalmas olyan nem IT-ban nem jártas, rendszergazdával nem (vgy csak képzetlenebbel) rendelkező cégek illetve naiv befektetők beetetésére.
"Megint nem reagálsz arra, honnan van a teljeskörű belátásod a cég könyvelési adataiba?"
Nem szükséges belelátnom, szimplán egyszerű logikai következtetéseket kell levonni.
Tényleg, ha már itt tartunk: hol a hónapok óta ígérgetett PWC-audit eredménye? Hol olvashatjuk Alex Kocherev szabadalmi bejegyzését/tudományos publikációját?
"A belépési díj kb.40 %a eltűnik azonnal bónuszként"
Ezt nem lehet biztosra tudni.
Itt látszik,hogy mennyire nem értesz hozzá. Az a 40 % BIZTOSAN eltűnik, nem csak talán, esetleg. Egyébként matematikából jó vagyok.
Akár évekig is elélhetnek:
Ezeknek semmi köze a kairos rendszeréhez, befektetési csalások.Arra válaszolj, hogy lehet egy pilótajáték olyan gagyi, hogy 3 hónap alatt a belépők visszakapják az összes befolyó pénzt, és mégis nyereséges és stabil minden további bevétel nélkül. És itt ne gyere átvert bepalizott cégekkel, mert ez csak a te fantazmagóriád.
"Megint nem reagálsz arra, honnan van a teljeskörű belátásod a cég könyvelési adataiba?"
Nem szükséges belelátnom, szimplán egyszerű logikai következtetéseket kell levonni.
Érdekes, neked elég logikázni, de nekem tudományos tényeket kell hoznom. Hogy is van ez?
A PWC audit nincs készen, szerintem csak a tőzsdei folyamat elindulásakor fogják megcsinálni.Nekem enélkül is hiteles a cég. És Alex is. Személyesen ismerem, elég jó emberismerő vagyok, ő nem csaló. Ebbe beleköthetsz, de csak akkor, ha te is személyesen beszéltél vele.
"Arra válaszolj, hogy lehet egy pilótajáték olyan gagyi, hogy 3 hónap alatt a belépők visszakapják az összes befolyó pénzt, és mégis nyereséges és stabil minden további bevétel nélkül."
1. A belépők száma exponenciálisan növekszik. Ez önmagában elegendő lenne a jutalékok nélküli fennmaradáshoz:
2. Vannak naív befektetők (maga a Kairos is utal rá - Shareholders - lásd itt: [link] ), illetve több előadásban elhangzik, hogy ez egy startup, ami indukálja a befektetők meglétét.
3. Mivel vannak "szolgáltatások" - lásd az előbb említett, nyílt forrású megoldásokra épülő tárhely/levelezés/VPN/VOIP-szervereket - ezeket el lehet adni cégeknek. Kis mesével - elosztott tárhely, egyedi, "256 bites" titkosítás, a svájci bankok is ezt használják, stb... - magasabb áron. Ez nem fantazmagória, ez üzleti trükk.
"Érdekes, neked elég logikázni, de nekem tudományos tényeket kell hoznom. Hogy is van ez?"
Én hoztam fel érveket. Bizonyítékokkal. Te idáig egyet sem produkáltál. Sem a PWC-auditot, amit ígértél. Sem a nagyvállalati ügyfelek listáját - aminek a hivatalos weboldalon kéne, hogy szerepeljen. Sem a technológiához köthető szabadalmakat/publikációkat.
"És Alex is. Személyesen ismerem, elég jó emberismerő vagyok, ő nem csaló."
Ez szubjektív tapasztalat.
Akkor ha már személyesen ismered, akkor megkérdezheted, miért nem tárol semmit az a huncut kliensük? Miért nem képes tárolni? Pár év alatt nem tudta implementálni az alapvető funkciókat?
"Arra válaszolj, hogy lehet egy pilótajáték olyan gagyi, hogy 3 hónap alatt a belépők visszakapják az összes befolyó pénzt, és mégis nyereséges és stabil minden további bevétel nélkül."
1. A belépők száma exponenciálisan növekszik. Ez önmagában elegendő lenne a jutalékok nélküli fennmaradáshoz."
Persze, max. három hónapig. Ha nincsenek ujabb belépők, három hónap alatt összedől a rendszer.Mivel már másfél éves, és az elején nagyon lassan jöttek a belépők, már összedőlt volna.
". Mivel vannak "szolgáltatások" - lásd az előbb említett, nyílt forrású megoldásokra épülő tárhely/levelezés/VPN/VOIP-szervereket - ezeket el lehet adni cégeknek. Kis mesével - elosztott tárhely, egyedi, "256 bites" titkosítás, a svájci bankok is ezt használják, stb... - magasabb áron. Ez nem fantazmagória, ez üzleti trükk. "
Ez fantazmagória, nincs rá semmilyen bizonyítékod.
"
2. Vannak naív befektetők (maga a Kairos is utal rá -"
ez is csúsztatás.Nincsenek gagyi belépő cégek.
A PWC auditra várni kell még. Utána már nem lesz miről beszélgetnünk.
Hoztál informatikai dolgokat, ebbe nem tudok beleszólni, de a többi dolog csak feltételezés.
"Persze, max. három hónapig."
A szimuláció szerint, 24%-os növekedési ütemet feltételezve a 44. hónapban 12898 taggal még vígan működik a rendszer.
"Ha nincsenek ujabb belépők"
Ezért van szükség biztonsági tartalékra, amit a befektetők és a bepalizott cégek produkálnak. Illetve lehet a tagok számával is játszani: késleltetni az új belépőket (például hogy csak bizonyos országokban zajlik a beszervezés), kirúgni a "renitenseket". De hála az emberi naivitásnak és az agresszív marketingnek, az új belépők száma folyamatosan növekszik.
"ez is csúsztatás.Nincsenek gagyi belépő cégek. "
Miért ne lehetnének?
Van "szolgáltatás"? Van.
Van informatikai maszlag? Van.
A Kairos állítja, hogy ezen a maszlagon alapuló informatikai "szolgáltatásokat" nyújt cégeknek? Állítja.
Akkor vannak cégek, akik ezt elhiszik. Mint említettem: a cégek mögött is emberek vannak, akik rettentően naivak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!