Kisgyermekes szülők révén nem mindegy, hogy a férjem megbízója utalta e várt összeget, ha 22h felé utalt netbankon mikorra várható a számlánkra?
Figyelt kérdés
Nem az a lényeg, hogy minél előbb ideérjen, hanem, hogy egyáltalán valóságos e, hogy utalni szándékozik... vagy ismét egy soha le nem rendezett körbetartozás áldozata lesz a család, miután férjem másfél hónapig erre a munkára koncentrált, az alkalmazottait már kifizette.
Rengetegszer jártunk úgy, hogy a megjáró munkadíjjat sosem kapta meg a férjem már félünk.
2015. szept. 29. 08:01
2/12 anonim válasza:
22 óra? Attól függ. Ugyanabban a bankban vagytok? Ha nem, nemzeti vagy nemzetkozi az utalás? Ha ugyanaz a bank, akkor szinte azonnal odaer. Ha nem, akkor ma kell, megkapjátok
3/12 anonim válasza:
Azonnal nem kaphatja meg a feldolgozás munkaidőben zajlik. Szóval reggel 8-kor történik az utalás, ha ugyanaz a bank, akkor viszonylag gyorsan, ha nem az, akkor délig meg kell érkezzen.
4/12 A kérdező kommentje:
Magyarországon belüli utalás, nem tudni melyik bankon keresztül.
2015. szept. 29. 08:33
5/12 anonim válasza:
Arról, hogy elindította az utalást, a megbízó tud banki papírt készíteni a netbankon keresztül, pdf-ben át tudja nektek küldeni - ha akarja.
6/12 anonim válasza:
Netbankon banki nyitvatartási időben 4 órán belül meg kell hogy érkezzen. A rendszer általában 7-19 ig van nyitva, tehát ez alatt az idő alatt teljesíti a megbízást. A megbízó utalhatott 22 órakor, a bank azt viszont csak 7 után fogja feldolgozni és teljesíteni. Tehát elméletileg 11ig mehpg kell hogy érkezzen.
7/12 anonim válasza:
Mi ez a sok lepontozas? Mindenki bankban dolgozik? Ha ugyanaz a bank, akkor nem mumkaidoben is egy órán belül megérkezik az utalás. Ha más a bank, akkor 14 óráig. Ha utána utalta, akkor következő nap 14 óráig, azaz ma.
8/12 anonim válasza:
7.-nek.
Első vagyok. Engem is lepontoztak pedig...
9/12 A kérdező kommentje:
Jelentem mindenkit felpontoztam 👍 .
2015. szept. 29. 10:57
10/12 anonim válasza:
Köszi :) Na; megkaptátok a pénzt? Remélem, igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!