Kisgyermekes, gyakran fáradt anyukák! Kinek mi válik be?
Kicsik a gyerkőceim, igazi energiabombák. Győzöm a tempójukat, rengeteget jövünk-megyünk, imádom is a pörgős napjainkat, de egyszer-egyszer olyan ólmos fáradtság kap el, hogy majd összeesem. Soha sem kávéztam, a teát viszont szeretem. Gondoltam, ihatnék ilyenkor egy jó erős zöld teát. De nem akarom rászokni semmilyen koffeinforrásra. Ráadásul szoptatom a kislányomat, és félek, hogy Őt is felpörgetné, valamint a koffein vízhajtó hatása miatt apadna a tejem.
Ki mire esküszik? Hogyan lendültök át a holtponton?
Szedsz vitamint? Általában a vas vagy magnézium hiány okoz ilyen tüneteket.
Nekem az válik be, ha tartok egy-egy laza napot. Aznap nem főzök, minimális háztartási munkát végzek, a gyerekek alvásidejében én is inkább olvasok, pihenek, nem teszek-veszek. Szerintem egy csésze zöldtea még nem akkora koffeinforrás. Ihatsz gyümölcsteát, citromfű teát.
Ráadásul, amilyen frontok, hőhullámok jönnek-mennek, nem is csoda, ha sokszor úgy érezd, mozdulni sincs erőd. Én ma pl. rögtön fejfájással ébredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!