Ha még 2 évesen sem ölelget/puszilgat túl gyakran, akkor ez már mindig így marad?
Figyelt kérdés
Kislányom nem egy érzelgős, bújós gyerek, nagyon ritkán ölel vagy puszil meg, sőt ha megölelem, sokszor bújik ki a kezeim közül. Ez már mindig így marad? Én sem vagyok egy nagy puszis-ölelgetős ember, de olyan jó lenne ha néha csak úgy megpuszilna vagy ilyesmi..
Van még rajtam kívül valakinek ilyen, kissé "rideg" gyereke? Hogy viselitek?
Egyébként tudom, hogy nagyon szeret, efelől nincs kétségem, csak a testkontaktust nem szívleli annyira..
2015. jún. 1. 15:52
1/2 anonim válasza:
Sok gyerek nem szereti, ha ölelgetik, puszilgatják.
2/2 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam sem szerette ha megölelgettük vagy puszilgattuk. Most 29 hónapos, kb. egy hete érzelgősebb lett. Sokat bújik, puszilgat és ölelget. Először azt hittem beteg lesz de semmi baja, szóval ez még változhat nálatok is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!