BKV kisgyermekes bérlethez mennyire kérik a lakcímigazolást?
Figyelt kérdés
Férjem már régóta Pesten lakik munka miatt, mos hogy már nagyobb a babánk én is fel merek költözni, de még ide, vidéki kisvárosba vagyok bejelentve. Tervezem persze, hogy megcsináltatom az ottani lakcímkártyát, de nem tudom mikor lesz időm ezt intézni, bérlet meg kellene, mert máshogy nem fogunk majd tudni közlekedni. Szóval mennyire kérik el a lakcímkártyát? Tudom, hogy kell hozzá, de most emiatt nem akarok drágább bérletet venni.2015. máj. 28. 11:00
2/4 anonim válasza:
tőlem csak a tgyás-os papírt kérték. (nyilván, ha gyesen vagy, akkor az is elég :)) egyébként itt a hivatalos közlemény: [link]
3/4 anonim válasza:
BKV-s néni tőlem csak a m.helyi igazolást kérte, miszerint x ellátásban részesülök és a m.helyem tp kifizetőhely.
Ezt elolvasta és kitöltötte a az igazolványom, amit fél évente frissítenem kell.
A lakcímemet sosem nézték, pedig 4,5 év alatt 3 helyen is laktam. Az igazolványomon (bérletes) pedig a 23 évig lévő állandó lakcímem van. A kutya meg se kérdezi, hogy miért?!
4/4 anonim válasza:
Tőlem mikor csináltattam a bérletigazolványt hozzá kérték a lakcímkártyát is, hivatalosan el kell kérniük, akinek nem kérték szerencséje volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!