Kisgyermekes anyukák, ti tanultatok valamit amíg kicsi volt a babátok? Ha igen, mit?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 6. 09:08
1/9 anonim válasza:
Rendezvényszervezés, marketing és reklámügyintézést
2/9 anonim válasza:
Az egyetemet (gépészmérnök) végeztem el levelezön
4/9 anonim válasza:
régebben az egyetem
most meg nyelvet
6/9 anonim válasza:
Pénzügyi-számviteli ügyintéző,2 éves volt a suli,most lesznek a vizsgák (én még meló mellett kezdtem)
7/9 anonim válasza:
Nekem most nyáron fog megszületni a lányom, egy folyamatban lévő egészségügyis okj-t tervezek befejezni mellette. Az elméleti rész végig megvan, a gyakorlatot hagytam félbe a gyerekvállalás miatt (van egy diplomám is, aminek köszönhetően jelenleg jó munkám van, nem mentem volna abba a szakmába dolgozni most úgysem, mert B tervnek kezdtem csak el csinálni, szóval ráér), terhesen meg nem csinálhatom meg a maradék gyakorlatot, mert olyan szakma, amit várandósan nem lehet végezni. Az a terv, hogy ha kicsit nagyobb lesz a gyerek, a maradék gyakszimat letöltöm szép lassan úgy, hogy 1-2 napot megyek hetente, aztán megcsinálom a záróvizsgát.
8/9 anonim válasza:
tanárképzőre járok, most fejezem be, már baba előtt elkezdtem, baba mellett számomra elég fárasztó volt
9/9 anonim válasza:
Nekem hiányzott két év az érettségihez (szakmát tanultam középiskolában), azt befejeztem GYED alatt levelezőn, meg mellette megcsináltam a középfokú angol nyelvvizsgát. Utána meg elmentem egyetemre, szociális munka szakon diplomáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!