Mennyire vagytok bátrak kicsi gyerekekkel? Milyen messzire mernétek utazni kocsival (pl nyaralni)?
Tavaly Jesolo-ban voltunk három gyerekkel. A legidősebb 4 éves, a középső 2,5 éves, a legkisebb 1 éves volt. Szuper nyaralás volt. Mindannyian jól éreztük magunkat.
Mondjuk mi amúgy is sokat utazunk, tehát azért megszokták.
Mi idén megyünk először Görögországba, autóval akkor lesz 11 éves a kislányunk. Többször voltunk már ezen a helyen, nem lesz ismeretlen semmi. Az úttól kicsit tartunk, az már biztos, hogy éjjel fogunk indulni, kb 11-éjfélkor (hamarabb nem tudunk, a páromnak pihennie kell, mert előtte való nap ér haza szintén külföldről), igy valamikor kora délután fogunk odaérni számitásaink szerint, forgalomtól függően.
Az engem is érdekelne, hogyan oldjátok meg az etetést az út során? Hol melegitetek? Mondjuk most kaptam éppen egy szivargyújtóra dugható üvegmelegitőt, kérdés, hogy a cumisüveget is meg lehet-e vele langyositani, ha épp tápszert kell kapjon.
Bátrak vagyunk, nagyon szeretnénk kikapcsolni, eddig mindig évben Görögországban voltunk, miatta nem szeretnénk kihagyni. :) (egész évben sehová nem járunk, szinte egyedül vagyok itthon a gyerekkel, jól fog jönni a pihenés a családdal)
Első vagyok. Körülbelül 700 km-re van Jesolo.
A legnehezebben a középső bírta az utat. Sokat segített, hogy vettünk egy tabletet, azt az üléshez rögzítettük, így tudtak mesét nézni az úton.
6-os vagyok. És gyűjtöm ám az ötleteket. :)
Ez a tablet nem hülyeség, a mese leköti őket...:)
Mikor magunknak pakolok is agyalok, jegyzetelek egy hétig, hogy minden bent legyen, hát akkor most mi lesz a gyerekkel. :)
Mi 1200 km-re megyünk, biztom benne, hogy jól fogja birni.
Jajj, valóban elirtam. :) 11 hónapos lesz júliusban. :)
11 évessel már nem fájna a fejem ennyire az úttól.:) Köszi, hogy észrevetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!