Mennyire vagytok bátrak kicsi gyerekekkel? Milyen messzire mernétek utazni kocsival (pl nyaralni)?
Előző vagyok.
És volt nagy nyűglődés, vagy pusztán le kellett őket kötni? Éjjel mentetek?
Köszi, hogy irsz, jövő hónapban megyünk, és eléggé be vagyok tojva az úttól, pedig annyira várom a nyaralást. :)
Szivesen. (A 11 hos anyukajanak irom.)
Ha ugy indultok, h este fel 9 utan joval kesöbb, akkor a delutani alvast hagynam es az autoba mar elöre bepakolva minden, korabban beülni a picivel az autoba, amikor faradt lesz, ill. "par kört" autozni, mig elalszik.
Ha elöbb indultok, akkor felkeltenem 15-20 perccel elöbb a delutani alvasbol, hogy elöbb elfaradjon estere, vagy szabad levegös mozgasos program este, ami kifarasztja.
Sztem ha azt akarod, h aludjon az autoban, ne vedd elö a jatekokat, tablet, ami erdekes neki, figyeli, azt csak akkor vennem elö, miutan kialudta magat. Inkabb mese vagy hasonlo, amire otthon is elalszik.
Reggel 7 elött, ejjel megerkezve nincs mit tenni, vagy az autoba maradsz vele, mig alszik, vagy ovatosan megprobalja bevinni a parod. De ha felebred, sztem nem nagy az eselye, h visszaalszik a szobaban.
19.
Mindenképp éjjel indulunk, és szerintem az elalvással sem lesz gond. A délutáni alvás nagyon ritka nála, általában csak egyszer alszik másfél órát napközben, igy estére jól kiüti magát mindig. :)
A távolság elég nagy, kb dél körül fogunk odaérni, úgyhogy lesz pár óra nyilván mikor le kell majd kötni, de vannak az autópályán nagyon jó kis játszóteres kutak, majd meg-megállunk ott is. Ráadásul kompozni is fogunk, az tuti fog neki tetszeni. :)
Köszönöm a tanácskat, mindent szivesen veszek, első nyaralásunk a babával, be is vagyok kicsit tojva. (ráadásul ugye Szerbián keresztül megyünk akik eddig sem szerettek minket, most meg ez a kerités felhúzás....na meg mindenhol ez a sok menekült sem nyugtat meg, de hát rengetegen mennek, addig olvasom a tapasztalatokat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!