Anyaként sportolsz valamit? Milyen gyakran tudsz időt szakítani erre?
Insanityt csinálom, míg tartott a program akkor próbáltam tartani a tervet ami elő van írva, akkor heti 5-6 nap volt.
Már végeztem vele, így kissé belustultam, heti 2-3-4 alkalommal csinálom, attól függ mi az aznapi program, vagy milyen az időjárás, mert pl. kánikulában nincs kedvem ehhez a típusú edzéshez.
Èn Rèkázom, hetente 3x-4x tudok időt szakìtani rá, ja ès kerèkpárral járok dolgozni, meg minden hová, ahol nem szüksèges autõ.
OFF az 1. Váladzolònak! Rákerestem arra az edzèsformára amit ìrtál, mert nem ismertem. Valòszìnű kipròbálom! Köszi!
2. vigyázz, függővé válhatsz!!! Én is így jártam :)))
1. vagyok
Na jó, amit az egyes írt, kipróbálom :-)!
Én biciklizek, szinte minden nap. Ha az apja itthon van, akkor napi 2-3 óra, ha nincsen akkor felteszem a gyerekülést és tekerünk. Persze akkor csak max 30-45 perc, mert annyit bír a kislányom (22hós):-)
1. vagyok
Az Insanity elég brutál főleg, ha valaki nem mozgott rendszeresen előtte, akkor nem fogja bírni.
Ha valaki nem elég edzett, vagy nincs rá napi 40-60 perce, akkor próbálja ki a T25-öt, ezt is Shaun T csinálja, viszont csak 25 perces, de higyjétek el, ez is bőven átmozgat és ad egy megfelelő alapot az Insanityhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!