Mi volt a tanulópénzetek? Olyan pénzkiadás, ami később feleslegesnek bizonyult és/vagy megbántátok és mekkora összegben történt?
egyetem, 1,8 millió
rájöttem, hogy mégsem tetszik, és elkezdtem előlről egy másik szakot.
Forex tanfolyam. Szerencsére nem jártam fel Pestre egy több százezer forintosra, online végeztem 35.000 ft-ért. Arra jó volt, hogy rájöjjek, nem lehet ezen nyerni. Hát,legalább nem esz a fene, hogy miért nem próbáltam ki.
A diplomákon is lehet rágódni, de én nem teszem. Konkrétan a munkámhoz egyik sem kell, viszont nagyon sokat tanultam ott az életről, és az emberi kapcsolatokról is (kollégium). Azt nem bántam meg, szerettem is odajárni.
Estin évi 40 ezer forintért elvégzett érettségi. Ez összesen 120 ezer forintomba került, + a füzetek, könyvek stb. Így mondhatom, hogy majdnem 200 ezer forintom bánja. Felesleges pénzkidobás volt a részemről. Inkább a jogsit kellett volna letennem.
Voltak "apróbb" pénzkiadások amik szintén nagy hülyeség volt a részemről.
Pl.
Ikeás dupla galéria ágyak. Légpuskák. Robogó.
Egyik sem kell, felesleges pénzkidobás volt az egész.
ma 22:01
Hát nekem az volt. Amióta megvan soha senki nem kérte akárhová is jelentkeztem. Amióta meg külföldön élek, meg pláne semmit nem ér az érettségi. Viszont egy jogsi jól jött volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!