Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Robint a való világból miért...

Robint a való világból miért tartják feleslegesnek?

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb karakter szerintem. Sokan unalmasnak találják, de hát istenem, ne várják már mindenkitől, h showman legyen, pörgesse a farkát, ordibáljon mint egy ősember és stb. Vannak vicces pillanatai, amit a vv oldalán meg is lehet nézni, nem is értem, h az rtl miért vágja ki az összefoglalóból. Emellett az hogy egy magas, jóképű magabiztos pali még alázatos is legyen az szerintem nagyon ritka. Nem találni ilyet minden utcasarkon. Tiszteli, szereteti az anyját, a nőkkel szépen beszél. Ne feledjük, h a való világ egy eléggé alja műsor a sok igénytelen félemberrel, és Robin képviseli az ellenpontot. A fiataloknak aki nézi ő is lehet egy példa, hogy nem kell lealacsonyodni egy bizonyos szint alá még egy ilyen környezetben sem.

21/f

2015. jan. 19. 09:25
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Az egész való világ felesleges, és mivel Robin annak részhalmaza, így ő is az.
2015. jan. 19. 10:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez általánosítás már ne haragudj.
2015. jan. 19. 11:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát igen, sok matematikai bizonyítás általánosításra épül.
2015. jan. 19. 11:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyébként ne aggódj, nem haragszom, semmi bajom veled. :)
2015. jan. 19. 11:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Én sem:)
2015. jan. 19. 11:57
 6/7 anonim válasza:
Szia! Én jó karakternek tartom őt, bár most még több pozitív tulajdonságára felhívtad a figyelmem. Szerintem nagyon jó stílusa van és nekem is nagyon szimpatikus, hogy ennyire tiszteli az anyukáját illetve a nőket. Látszik hogy egy értelmes, magas érzelmi intelligenciával rendelkező ember. Viszont én magabiztosnak nem mondanám. Ettől függetlenül nagyon szerethető és szeretném, hogy minél tovább bennmaradjon! L/18
2015. febr. 1. 21:56
 7/7 anonim ***** válasza:

a magabiztostól azért igen messze áll.

inkább a pipogya a jó jelző rá,de nem egy rosszindulatú gyerek.

2015. febr. 4. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!