Van itt olyan ember aki feleslegesnek érzi a munkáját a munkahelyén?
Szóval, bemegy, mindennap ugyanaz, de csinálja, mert örül, hogy van munkája, megbecsüli, de úgy érzi totál felesleg amit csinál. Ki mit tesz ez ellen az érzés ellen?
Én adminisztratív munkakörben dolgozom, de úgy érzem már semmi kihívás nincs benne és olyan üresnek, kiégettnek érzem magam.
Ismerem. Én otthagytam a munkát a kiégés után fél évvel mert már egyszerűen nem bírtam, mert még ingyen túlóráznom is kellett rengeteget. De nem találtam jobban, csak hasonlót, de legalább itt nem kell túlórázni. De nehogy otthagyd, amíg nincs másik!!!!!!!!!!!!!!! Most írtó nehéz találni.
Hogy mit tehetsz? Gondold végig, hogy mivel is szeretnél foglalkozni? Pl.: egy hotelben lennél rendezvényszervező, egy magánoviban német tanár, vagy egy színházban díszletes, esetleg egy on-line női magazinban újságíró???? És ha rájöttél, hogy mi érdekel, gondolom hobbi szintjén értesz is ahhoz, ami érdekel. Ha már hobbi szintjén űzted, akkor kezdj el gondolkodni, hová tudnád hirdetés nélkül is beküldeni az önéletrajzod, hogy te ott akarsz dolgozni. Ha még nem űzted, kezdd el hobbi szintjén, pl. önkéntesként, vagy ilyesmi, ott lesznek kapcsolataid, és esetleg úgy tudsz majd azon a területen dolgozni.
Hát ilyesmik jutottak eszembe. Amúgy a kiégés egy valóságos pszichikai állapot, durva esetben már nem is elég a pszichológus kezelése, hanem kell gyógyszer is. Szóval a problémád valóságos probléma. Próbálj a többi területeden kiteljesedni.
Köszönöm a válaszokat. Igen, ismerem a kiégés fogalmát,folyamatát, tanultam pszichológiát.
Nem merném a mai világban otthagyni a munkahelyem, ami fizetés szempontjából elég jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!