Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek felakasszam...

Szerintetek felakasszam magam, mert életem munkáját ellopta a questor?

Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 17:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább ne tedd!
2015. márc. 12. 13:53
 12/28 A kérdező kommentje:

Mekkora összeg?

Teljesen mindegy.

A lényeg, hogy 10 év alatt raktam össze, néha nélkülözéssel, és ez jelentette a jövőmet.

Nem olyan a munkám, (vendéglátás) amit 70 éves koromig tudnék csinálni.

2015. márc. 12. 13:59
 13/28 anonim ***** válasza:
Nehéz megértenem a gondolkodás meneted. Az ,hogy ezt az utat látod csak végső megoldásként engem elszomorít. Annyi ember van aki cserélne veled, akik rokkantak vakok vagy úgy születtek, hogy nem élhetnek teljesen valós életet. Ez a dolog megtörtént, ez egy ilyen világ a szar lefelé folyik a pénz pedig felfelé, és most padlót fogtál, de fel kell tudni állni, valamennyi pénzt biztosan vissza kapsz majd, abból a pénzből kezdjél el valahol újra egy új életet. Fejleszd magad, tanulj nyelveket, ismerkedj új emberekkel, és soha de soha ne tartsd egy helyen az összes pénzed. Igazándiból az igazság az, hogy a gyenge mindig elhullik, és csak az erős marad fent, ez egy természetes folyamat, ha úgy érzed, hogy nem vagy rá képes és csak sajnáltatod magad akkor úgy is úgy lesz. "Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz." (Henry Ford)
2015. márc. 12. 14:25
 14/28 anonim ***** válasza:
Simán lehet hogy még visszakapod!!!
2015. márc. 13. 22:50
 15/28 anonim ***** válasza:
30 millió ft alatt biztos,hogy visszakapja,de van rá esély,hogy több pénz esetén is,csak idő kell hozzá amíg kártalanítják az ügyfeleket.
2015. márc. 14. 00:41
 16/28 anonim válasza:
Tisztelt kérdező! Kezet foghatunk, én is a családommal együtt ezen gondolkozunk. Mindenünk odalett... De mielőtt megtenném még a hasonló károsultakkal összefogva " meg kellene hálálni " azoknak, akik ezt tették velünk.
2015. márc. 14. 12:27
 17/28 A kérdező kommentje:

#15-ös válaszoló, sajnos nem követted a híreket, kb 99%, hogy semmit nem fogunk látni a pénzünkből.

A quaestor az egyetlen a bróker cégek közül, amelyiknek kormány, így mnb közeli kapcsolatai voltak, és vásároltak maguknak olyan jogi kiskapukat, ami törvényessé teszi a lopásukat.

Jelenleg az mnb azon embere vizsgálja az ügyet, ami engedélyt adott a több milliárdnyi fiktív részvény kibocsájtására.

[link]

2015. márc. 14. 13:11
 18/28 anonim ***** válasza:
Jó,igazad van kérdező,nem voltam elég tájékozott,de nem tudtam elképzelni,hogy ilyen létezhet ma Magyarországon. De ettől függetlenül még megvárnám,hogy hogy alakulnak a dolgok.Az állam talán kártalaníthat,mert ő is benne volt rendesen,ha ezt hagyta.
2015. márc. 14. 14:06
 19/28 A kérdező kommentje:

Igen, ez az utolsó reménységem. De nagyon halvány...

Mert az első 2 brókercég inkább baloldali érdekeltségű, és a kormány szívesen tetszeleg a "megmentő" szerepében, így szóba jöhet a kártalanítás.

Mivel a q. fideszes támogatású, alapból tagadják, hogy jogsértés történt, így elvileg szóba se jöhet a kártalanítás.

Rogán próbálja az mszp-vel összefüggésbe hozni, ami egyrészt pofátlan dolog, másrészt nekünk még mindig az lenne a legjobb, mert talán több esély lenne nyomást gyakorolni rájuk.

Őszintén szólva túl kavarós, és túl mocskos dolog.

Egyelőre ott tart a dolog, hogy megpróbálnak pénzzé tenni néhány q. ingatlant, ami max 1 évig tarthat, a törvény szerint.

(Amilyen pörgős az ingatlan piac, száz milliárdos ingatlan üzletek nem köttetnek 1 év alatt...)

...és abból majd kártalanítanak valamennyit.

Amennyi fedezetet rebesgetnek, ez jó, ha a befektetett pénz 1/10-ed részét kiteszi.

Bő 1 év után.

2015. márc. 14. 17:07
 20/28 A kérdező kommentje:

"állam talán kártalaníthat,mert ő is benne volt "

Pont fordítva gondolkoznak.

Nem ismerik el, hogy benne voltak.

És pont a kártalanítással ismernék el, ezzel maguk alatt vágva a fát.

2015. márc. 14. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!