Szerintetek felakasszam magam, mert életem munkáját ellopta a questor?
Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 17:27
1/28 A kérdező kommentje:
...munkájának gyümölcsét.
2015. márc. 11. 17:28
2/28 anonim válasza:
Összegben kifejezve ez mennyi?
Bármekkora is legyen, elhiszem, hogy csalódtál, sőt, erre nem is lehet megfelelő kifejezést találni...
De feladni sosem szabad!
3/28 anonim válasza:
Ne tedd..ahogy a szekely mondana..megtehetne de rajott hogy az sem elet.
4/28 anonim válasza:
Ne add fel, bármennyire is kilátástalan biztosan van kiút. Sajnálom, hogy így jártál, de szerintem ez nem lenne megoldás.
5/28 A kérdező kommentje:
Sajnos, szerintem ez a megoldás.
Arra nincs lehetőség, hogy mindent újra kezdjek. Lassan éhen dögleni meg nem fogok.
Így jártam. Aki hülye, haljon meg.
2015. márc. 11. 17:43
8/28 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos nem az.
Illetve olyan szempontból az, hogy anyám még él, miatta nem ölöm meg magam, mert abba belehalna.
2015. márc. 11. 18:17
9/28 anonim válasza:
Tudom nem a reklam helye de probald felvenni a kapcsolatot a lelkisegely1 skype cimen egy szakertovel.
Sok emberenek segitettek megtalalni a megoldast...
Tehat letoltod a skype-ot felveszed ezt a felhasznalot es 21-01 kozott hivhatod oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!