Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak...

Szerintetek mit csináljak ezzel a pénzzel? Gyűjtsem tovább, vágjak a fenekére, vagy tegyem a lakásújjítás kasszába, esetleg gazdálkodásba fektessen?

Figyelt kérdés

Több mint egy év alatt (miközben spártai módon bántam magammal) összegyűjtöttem hetvenezer forintot.

Mindennek az árát eltettem, amit, bár megtehettem volna, nem vettem meg. Továbbá spóroltam a tusfürdőn, samponon, és annak a különbözetét is a kovászos uborkás üvegbe raktam.

A férjem teljesen rámbízta a döntést. Erre én hatvan helyre raknám.

2015. jan. 7. 19:16
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Szia!

Ahogy olvastam a kérdést és a hozzászólásokat éreztem, hogy írni fogok.

Szerintem elismerésre méltó, hogy önmagadon spóroltál, tehát nem elég, hogy kisgyerekes anyaként eleve lemondtál egy csomó dologról, még ezen felül is a lemondás mellett döntöttél.

Az pedig, hogy a spórolt pénzt a család számára hasznos dologra fordítottad, igazán felelősségteljes döntés volt.

Nem lehet könnyű napi szinten gazdálkodni és családanyaként helyt állni, és ahelyett, hogy a megtett erőfeszítéseidérd megjutalmaztad volna magad, inkább nyúltenyészetet vettél.

Na, ez a nem semmi!

2022. jan. 23. 19:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!