Szerintetek mit csináljak ezzel a pénzzel? Gyűjtsem tovább, vágjak a fenekére, vagy tegyem a lakásújjítás kasszába, esetleg gazdálkodásba fektessen?
Több mint egy év alatt (miközben spártai módon bántam magammal) összegyűjtöttem hetvenezer forintot.
Mindennek az árát eltettem, amit, bár megtehettem volna, nem vettem meg. Továbbá spóroltam a tusfürdőn, samponon, és annak a különbözetét is a kovászos uborkás üvegbe raktam.
A férjem teljesen rámbízta a döntést. Erre én hatvan helyre raknám.
Több mint egy év alatt??
Jól belehúztál...
bocs azt hittem milliókat örököltél
gazdálkodásba fektetni? ennyit?
lakásúJítás ennyiből? max új csempe
Van vésztartalékunk. Én csak temetési pénznek hivom, mert csak súlyos esetben nyúlunk hozzá.
Két gyerek van és én htt vagyok.
Olyanon spóroltam mint egy szelet csoki, olykor egy gyros.
És tök jól elfogytam.
Mi az, hogy "tök jól elfogytam"?
Kérdező, ez melyik bolygó amelyiken te élsz? 70 ezret befektetni? Vegyél egy jó farmert vagy valami jó ruhát!
70 ezer? Ennyit havonta rakunk félre, pedig 220 ezer forint körül van a havi bevételünk, és albérletben élünk.
És akkor azt kérded, vágj-e a fenekére? Két gyerekkel tényleg ennyi eszed lenne? Akkor minek spóroltál?
Tedd félre ezt a "hatalmas" vagyont rossz időkre. :)
"70 ezret befektetni? Vegyél egy jó farmert vagy valami jó ruhát"
Két gyerek anyjaként költse magára, és ennyiért ruhát magának? Grat az ötletért! :)
Nincs gyerekem, de szemen köpném magam, ha 70 ezret egy évembe tellene kispórolnom, és azt magamra akarnám elszórni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!