Segítsekek! Hogy szerezzek munkát SOS? (próbálkozásaim lejjebb)
23 éves fiú vagyok,menyasszonyommal élünk albérletbe.Először is végignéztük az összes álláskereső oldalt,elkültük az önéletrajzomat vagy 20 helyre,nem hívtak vissza,elmentünk mindenfelé,ahol ki volt írva eladót felveszünk,leadtuk a telefonszámoma,nem hívtak vissza!Munkaközvetítő irodákba regisztráltunk,mondták,hívnak,ha van bármiyen munka,két napot voltam leltározni Decemberben,azóta semmi!Épitkezésen megkérdeztük az egyik munkást,mondta megkérdezi a főnööt,és visszahív,nemhívott,a Tesco-ba már az ötödik jelentkezési lapomat adjuk be minden ottjártunkkor,négy hónapja adtuk be az elsőt,nem hívnak vissza!Bármit elvállalok,kőműves a szakmám,az előző három(!) munkahelyemen nem fizettek ki rendesen,összegyüjtöttük az összes hírdetést,ami mellett telefonszám volt,rokonoknál felhívtuk,egyik sem tudott semmit sem mondani,mert segédmunkásra és kőművese kerestnk rá,de csak tavajiakat találtunk,ami már nem volt érvényes,de mi felhívtuk,hátha..nem sikerült...regisztráltam a munkanélkülibe,azt mondták,felhívnak,ha van valami munka van,azt is mondták,nézzük meg az ÁFSZ honlapját,nem hívtak,és a honlapon budapesti munka ABSZOLÚT nem volt egy sem!!!
Ahogy leesett a hó,kerestük a hólapátolást,sehol nem hirdették..el is olvadt..
Nekem csak egy normális munkahely kell,kapjam meg a minimálbért!Könyörgöm segítsetek,különben mehetünk az utcára..a menyasszonyom ugyanilyen szerencsétlen a munkaügyben!!HOVÁ mehetnék?????????Utcára kerülünk!!!
kösz,de nekem még 10000 ftunk sincs,és mégis ki venné meg ebben a jó nagy válságban???azon kívül nem hiszem,hogy a kenyér alakú cica ovodás módszerrel valakinek is kéne..
merthogy ahhoz kreativitás is kell,ami mondjuk a menyasszonyomnak van,de még ő sem festett olajfestékkel soha semmit..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!