Kivitelezhető lenne-e a követlező ötletem? Kevésbé ismert rokonokkal kötnék szerződéseket költözési lehetőség miatt. A következő települések jöhetnek szóba.
Aszód (nem volt jó tapasztalatom elsőre,) de szóba jöhet még Bag, Domony, Galgahévíz, Galgamácsa, Hévízgyörk, Iklad, Kartal, Tura, Vácegres, Verseg.
Alábbi a történetem: Budapesten nem tudom egyértelműen kideríteni, hogy ahova felvennének munkaerőnek oda végül valamiért mégsem alkalmaznak. (Több ilyen eset előfordult már.)
Arra gondoltam, hogy máshol talán jobban megbecsülnének. (Nyilván átképzésre is hajlandó vagyok, de a munkaügyi központban legutoljára kevés ilyen lehetőséget találtam.)
Olyan életkörülményeim voltak sokáig, hogy nem tudtam tartani a kapcsolatot egyes rokonaimmal. Ők Aszódon laknak.
Felsoroltam Aszód környéki településeket. Érdeklődni szeretnék, hogy ott milyen az élet sokféle szempontból. (Előfordulhat talán olyan fórumozó itt, aki ismeri a felsorolt községeket, városokat.)
Budapesten túljelentkezés van mindenfajta állásra.
Milyen szerzödéseket akarsz kötni?
Mi köze a rokonnakal való kapcsolattartásnak ahhoz, hogy nem kapsz BP-en munkát?
Egyáltalán mit akarnál megtudni?
Tehát összerakva a gondolatszilánkokat:
Most Budapesten élsz, és munkanélküli vagy, számodra ismeretlen okból. (Talán azért, mert képtelen vagy összeszedni a gondolataidat és világosan kommunikálni, de ez csak tipp.)
Szeretnéd tudni, hogy több esélyed lenne-e magasabb életszínvonalra, elhelyezkedésre, ha Aszódi rokonaidhoz költöznél, bérleti szerződést kötve velük.
Jól értem?
Ha igen, akkor az a rossz hír, hogy elfelejtetted említeni, hogy mihez értesz, milyen szaktudásod van. Emiatt nem lehet megállapítani, hogy az aszódi gazdasági térség számodra kedvezőbb munkaerőpiacot jelentene-e a budapestinél. De valószínűleg nem.
Köszönöm a kulcsszót (egy adott település gazdasági térsége.)
Ez már nagyon komoly előrelépés számomra. Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!