23 éves vagyok, van egy lehetőségem heti szerződéses munka havi 350-400 ezer Ft, vagy rendes bejelentett 200-250 ezer Ft/hó körül melyik lehet jobb?
Figyelt kérdés
Sztem fiatal vagyok heti szerződés , kicsit elindulnak az életben.2018. okt. 11. 19:48
1/6 anonim válasza:
Ha már így felteszed a kérdést, akkor szerintem nincs.
3/6 anonim válasza:
Ha szerinted tudod, akkor minek kerdezed?:D
4/6 anonim válasza:
Úgy jársz mint Paudits Béla.
Negyven évvel ezelőtt egyetlen hétvégén összehaknizott egy panel lakásra valót. Aztán nagy élet, nagy dorbézolások, nagy vacsorák a Hiltonban. Elverte mindig. De sose adózott rendesen belőle. Mire megöregedett és lebetegedett 50 ezer forintos nyugdíjat kapott, és még volt pofája panaszkodni. Tele van vele az Origó. Utánanézhetsz milyen öregkora lett...
5/6 anonim válasza:
Pénz, pénz, pénz. Pénzből meg lehet élni, félre lehet tenni, bejelentett munkát meg akkor is tudsz vállalni, ha már megalapoztad a jövődet. Amíg csak megvan a lehetőség a havi 350-400 ezres heti szerződéses munkára, azt kell nyomni, mellette felépíteni az életedet, aztán ha már nem lesz, lehet keresni határozatlan szerződéssel is munkát. Arról ne is álmodj 23 évesen, hogy a tőled levont adóért, TB- és nyugdíjjárulékért cserében bármit is kapni fogsz. Nyugdíjad akkor lesz, ha összespórolsz rá magadnak, az meg nagyobb fizetésből jobban megy. Értelmes orvosi ellátást is akkor kapsz, ha csúsztatod a borítékot vagy magánrendelésre mész. Ehhez is pénz kell.
6/6 anonim válasza:
Aranyos ez a kérdés, szerintem ha idősebb lennél ezen nem gondolkodnál. Ne csak kicsit, de nagyon is indulj el az életben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!