Segítsekek! Hogy szerezzek munkát SOS? (próbálkozásaim lejjebb)
23 éves fiú vagyok,menyasszonyommal élünk albérletbe.Először is végignéztük az összes álláskereső oldalt,elkültük az önéletrajzomat vagy 20 helyre,nem hívtak vissza,elmentünk mindenfelé,ahol ki volt írva eladót felveszünk,leadtuk a telefonszámoma,nem hívtak vissza!Munkaközvetítő irodákba regisztráltunk,mondták,hívnak,ha van bármiyen munka,két napot voltam leltározni Decemberben,azóta semmi!Épitkezésen megkérdeztük az egyik munkást,mondta megkérdezi a főnööt,és visszahív,nemhívott,a Tesco-ba már az ötödik jelentkezési lapomat adjuk be minden ottjártunkkor,négy hónapja adtuk be az elsőt,nem hívnak vissza!Bármit elvállalok,kőműves a szakmám,az előző három(!) munkahelyemen nem fizettek ki rendesen,összegyüjtöttük az összes hírdetést,ami mellett telefonszám volt,rokonoknál felhívtuk,egyik sem tudott semmit sem mondani,mert segédmunkásra és kőművese kerestnk rá,de csak tavajiakat találtunk,ami már nem volt érvényes,de mi felhívtuk,hátha..nem sikerült...regisztráltam a munkanélkülibe,azt mondták,felhívnak,ha van valami munka van,azt is mondták,nézzük meg az ÁFSZ honlapját,nem hívtak,és a honlapon budapesti munka ABSZOLÚT nem volt egy sem!!!
Ahogy leesett a hó,kerestük a hólapátolást,sehol nem hirdették..el is olvadt..
Nekem csak egy normális munkahely kell,kapjam meg a minimálbért!Könyörgöm segítsetek,különben mehetünk az utcára..a menyasszonyom ugyanilyen szerencsétlen a munkaügyben!!HOVÁ mehetnék?????????Utcára kerülünk!!!
ma 21:48
Igen jól látod a helyzetet,örülök,hogy egyetértünk:)
Ne itt veszekedjetek már,mit kötözködtök?
amúgy az eltartási szerződésre gondoltál,nincs semmi ilyen hirdetés,mert azt is kerestünk már..csak olyanok hirdetnek,akik szintén szeretnék eltartani őket...
Járd végig a környék gyorséttermeit.
Tuti, hogy vhova felvesznek.
A BKV-nál szinte állandóan keresnek busz - villamosvezetőt, ha jól tudom a képzést nagy részben fizetik, de érdeklődj utána, ha érdekel...
Szinte hihetetlen, hogy egy 23 éves srác nem talál munkát Bp-en...
Nincs csak "A" jogsim és a buszvezetőknek meg "D" kellene
a gyorsétermek fele csak szakképzetteket vagy diákokat illetve éretségizetteket keres. Voltam már bent és ahoz be kell jelentkezni munkaközvetítőhöz ahova már bejelentkeztem azt mondták hívnak ha van valami. Azóta se hívtak még fel... Akkor ezek után mondjatok még lehetőséget mert én kifogytam, de ne zaklassotok külföldel. Az veszélyesebb mint krokodilokkal teli folyóban uszkálni.
A BKV tudtommal vállal képzést, bár attól tartok "B" kategóriás jgsi alapfeltétel.
Azért kérdezz rá, hogy milyen munkát tudnak ajánlani, hátha akad vmi
Esetleg biciklis futár?
Elég nagy a fluktuáció a cégeknél, egy kérdést megér.
Vagy keress a Neten kőműveseket és próbálkozz be náluk!
a BKV oldaln ki van írva kiket keresnek,egyikhez sincs végzettség,sem tapasztalatom.
A futárkodás jó lenne,ha lenne egy biciklim,mert az alapfeltétel mindenhol,és persze városismeretem budapesten,mivel kiskunhalasi vagyok,és egy és fél éve vagyok csak pesten..
A neten már végigkerestük azokat a hirdetéseket,ahol az előző egy évben kőműves,vagy segédmunkás állást hirdettek,többen már nem keresnek senkit,a maradék kettő csak márciusban kezdi,akkor kell visszahívni őket,de addig még mindíg fizetni kell a lakbért!nem várhatunk márciusig!!Ma megint kutakodtam a neten,de ez a sok szemét kamuállás csak bosszant!Menyasszonyom ment volna hosstes promóciós munkára,kb 5 hónapja hirdeti magát egy KJovács Ivett nevű nő,hogy keresi a hossteseket,és kb 5 hónapja vagy foglalt mindkét(!) száma,vagy fel sem veszi!!!Már sms-t isküldtünk,de persze semmi jel!ma megint láttuk a hirdetését,megint foglalt volt..
meg az a sok szemét mlm,és egyéb fektess be hülyeségek!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!