Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Hollandiában élő magyarok...

A Hollandiában élő magyarok közül van olyan akinek szerencséje volt kint, könnyen beilleszkedett és jobb munkája van mint Magyarországon?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok, hogy mondjuk otthon kereskedelemben dolgozott, de Hollandiában irodában dolgozik.

Le tudnátok írni, hogy melyik városban éltek és, hogy nagyjából ott mennyi a nettó fizetés?

Én Angliában élek. Sosem szerettem, csak a pénz miatt vagyok itt.

Hollandia volt mindig a vágyam, de onnan sosem jött ajánlat és nagyon magas az adó.

ma 07:57
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Azért ilyen csak a mesékben van hogy otthon ahol beszéled a nyelvet anyanyelvi szinten soha semmi nem lett belőled kint meg "felfedeznek". Aki kint sikeres az otthon is az volt vagy az lett volna aki meg otthon is egy senki volt az kint is az marad.
ma 08:08
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Az 1-es a tipikus begyepesedett lény, aki nem tudja elképzelni, hogy valaki képes fejlödni és megfelelö környezetben sikereket elérni.
ma 08:12
 3/7 A kérdező kommentje:

1#-es

Én ottjon mindig sima alkalmazott voltam. Soha nem voltam vezető pozicióban mert azt láttam, hogy,ahhoz vagy nagyon nyalni kell vagy ismernem kell valakit.

Itt kint ismerős nélkül lettem manager.

Annak köszönhetően, hogy keményen dolgoztam még akkor is amikor bunkók voltak velem. Sokszor a főnököm munkájàt csináltam és pont ennek köszönhetően tudtam átvenni a helyét..

ma 08:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Itthon gyarban voltam, a szellemi munkakorokben tenyleg csokosok ultek.. Kint irodaig vittem, de ez Ausztria.
ma 09:35
 5/7 A kérdező kommentje:

4#

Gratulálok!

ma 11:37
 6/7 anonim válasza:
Én Hollandiában élek, de itt dolgoztam először, nem tudom otthon milyen lett volna, mert ott nem sikerült állást találnom.
ma 13:08
 7/7 A kérdező kommentje:

6#

Melyik városban élsz és mivel foglalkozol?

ma 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!