Elképzelhető, hogy azért nem tudok beilleszkedni a magyar társadalomba, mert genetikailag jobb vagyok?
Nektek nem tűnt fel, hogy a magyar ember mindent ösztönből csinál (beleértve téged is, ha magyar vagy)?
Nekem számtalan tapasztalatom van gyerekkoromtól kezdve. Amikor általános iskolában a menő gyerek csinált valamit, a többi gyerek is azt akarta csinálni rajtam meg pár gyereken kívül. Nekem semmilyen késztetésem nem volt rá, hogy azt csináljam. Zenekedvelés ugyanez. Nulla fogalmam se volt az akkor divatos számokról, és abszolút nem zavart. Más pedig szorongott miatta.
Ma, 25 évesen is hasonlókat tapasztalok. Azt látom, hogy az emberek még a világnézetüket is a divatnak megfelelően formálják. Nem azért fideszesek a templomba járó nyuggerek többsége, mert így gondolkodnak a világról, hanem mert meg akarnak felelni a pap bácsinak és a többi hívőnek. A baloldaliak ugyanígy. Nem mehetnek el úgy az angyalföldi panel lakógyűlésére, hogy ott nem fikázzák Orbánt.
Szóval csináltam egy myheritage genetikai vizsgálatot, és kiderült, hogy nem vagyok magyar. Ez a magyarázat, hogy miért vagyok más?
egy populációnak van jellemző genetikája, egy emberről meg nem árul el semmit
de direkt olyan markerek vannak kiválasztva amit egy-egy karakterisztikus területre jellemző gén jelez
Nem biztos, hogy jobb vagy, csak mert ki vagy közösítve.
A külföldiek amúgy is butábbak, mint a magyarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!