Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elképzelhető, hogy azért nem...

Elképzelhető, hogy azért nem tudok beilleszkedni a magyar társadalomba, mert genetikailag jobb vagyok?

Figyelt kérdés

Nektek nem tűnt fel, hogy a magyar ember mindent ösztönből csinál (beleértve téged is, ha magyar vagy)?

Nekem számtalan tapasztalatom van gyerekkoromtól kezdve. Amikor általános iskolában a menő gyerek csinált valamit, a többi gyerek is azt akarta csinálni rajtam meg pár gyereken kívül. Nekem semmilyen késztetésem nem volt rá, hogy azt csináljam. Zenekedvelés ugyanez. Nulla fogalmam se volt az akkor divatos számokról, és abszolút nem zavart. Más pedig szorongott miatta.

Ma, 25 évesen is hasonlókat tapasztalok. Azt látom, hogy az emberek még a világnézetüket is a divatnak megfelelően formálják. Nem azért fideszesek a templomba járó nyuggerek többsége, mert így gondolkodnak a világról, hanem mert meg akarnak felelni a pap bácsinak és a többi hívőnek. A baloldaliak ugyanígy. Nem mehetnek el úgy az angyalföldi panel lakógyűlésére, hogy ott nem fikázzák Orbánt.

Szóval csináltam egy myheritage genetikai vizsgálatot, és kiderült, hogy nem vagyok magyar. Ez a magyarázat, hogy miért vagyok más?

2022. jún. 5. 23:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Aha, biztos te vagy az Übermensch, életteret ne adjunk?
2022. jún. 6. 11:42
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy látszik a neved a többi kérdésednél, így tudom, hogy te maximum csimpánzfelmenőkkel rendelkezhetsz.
2022. jún. 6. 11:44
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is rögtön erre gondoltam.

És még nyelvtanilag sem helyes ez a név, pedig láthatóan üzenni akart vele.

2022. jún. 26. 21:48
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez nem inkább az emberek kategória lenne?
2022. jún. 26. 21:48
 25/25 anonim ***** válasza:
Genetikailag jobb, mon dieu!
2022. júl. 9. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!